reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
75 kg obecnie , wyjściowa waga 58 kg:unsure:
Piooona [emoji106]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Z tymi kurierami to po prostu zależy od osoby. W jednej okolicy fajny jest z dpd,w innej znowu z pocztexu w innej znów z dhl itd itd. Trzeba po prostu zamawiać z firmy ,w której wiemy,ze kurierzy nam nie robią problemu i że akurat z tej firmy są fajni w naszej okolicy
Mój Pocztex jest ok zawsze od nich biorę a kurier nauczony że zawsze sąsiedzi odbierają raz trafiło się że odebrałam osobiście to się w szok wbił koleś haha

ex2b3e5efllsxoqe.png

położna wyznaczyła mi kolejna datę na spotkanie na 31 maja ale dodała ze raczej się już nie spotkamy , trafiłam na wróżbitkę albo wiedźmę jakąś bo termin mam na 8 czerwca :o teraz muszę czekać do środy i oby mnie nic nie złapało , bo jak dzidzia jest poprzecznie ułożona to nie mam szans na poród naturalny , a nawet jest to niebezpieczne .

Witam Dziewczyny [emoji4]
Ale naskrobałyście [emoji38][emoji44] Doczytałam....
Fajnie sie czyta te Wasze ( tak tak już tylko Wasze[emoji6]) dolegliwości ciążowe [emoji1] Współczuję niektórym [emoji20] ale jeszcze trochę Wam zostało.
U mnie fajnie [emoji7] Malutka jest niesamowita. Ładnie śpi, ogólnie jest spokojna, duzo wisi na cycu, ale Jej nie żałuję, bo przecież musi jakos nabrac masy [emoji4] Robota w domu ustawiona jest nie wg zegara a wg Małej [emoji6] Kupki idą a to tez bardzo ważne [emoji39]
Ja czuję się rewelacyjnie [emoji12] Nie wiem czy to zasługa wiesiołka czy trzeciego porodu, ale przez to że mnie nie cięli czuję sie jakbym w ogóle nie rodziła [emoji16] Jak tak czytam Wasze ( czytaj pierworódek) wizje porodu ( szczególnie Zająca) to taki właśnie mialam i takiego Wam życzę [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Witam Dziewczyny [emoji4]
Ale naskrobałyście [emoji38][emoji44] Doczytałam....
Fajnie sie czyta te Wasze ( tak tak już tylko Wasze[emoji6]) dolegliwości ciążowe [emoji1] Współczuję niektórym [emoji20] ale jeszcze trochę Wam zostało.
U mnie fajnie [emoji7] Malutka jest niesamowita. Ładnie śpi, ogólnie jest spokojna, duzo wisi na cycu, ale Jej nie żałuję, bo przecież musi jakos nabrac masy [emoji4] Robota w domu ustawiona jest nie wg zegara a wg Małej [emoji6] Kupki idą a to tez bardzo ważne [emoji39]
Ja czuję się rewelacyjnie [emoji12] Nie wiem czy to zasługa wiesiołka czy trzeciego porodu, ale przez to że mnie nie cięli czuję sie jakbym w ogóle nie rodziła [emoji16] Jak tak czytam Wasze ( czytaj pierworódek) wizje porodu ( szczególnie Zająca) to taki właśnie mialam i takiego Wam życzę [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Czyli to jest mozliwe ! Ha ! :-) to co ze Twoj trzeci a moj pierwszy ;) trzymam sie mysli idealnosci i wspanialosci ;) ;) bo to polowa sukcesu.
Supet, ze u Was tak dobrze wszystko sie układa oby tak dalej ! Wisi na cycu czyli nie masz problemow z karmieniem ? A jak dalas sobie rade z nawalem ? Super, ze tak szybko doszlas do siebie :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Do góry