U
użytkownik 168678
Gość
Ktoś pytał o wagę wyjściową i obecną. Zaczęłam z wagą 62-63 kg, obecnie 73,3 kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Pocztex jest ok zawsze od nich biorę a kurier nauczony że zawsze sąsiedzi odbierają raz trafiło się że odebrałam osobiście to się w szok wbił koleś hahaZ tymi kurierami to po prostu zależy od osoby. W jednej okolicy fajny jest z dpd,w innej znowu z pocztexu w innej znów z dhl itd itd. Trzeba po prostu zamawiać z firmy ,w której wiemy,ze kurierzy nam nie robią problemu i że akurat z tej firmy są fajni w naszej okolicy
Tak ja bede na 9:45Ok, dzięki. Może bym się przeszła na to? [emoji14] na którą pójdziesz, jeżeli się zbierzesz? 9 45?
@emkamat10 a Ty o której możesz przyjść?
Ja mam +13.Startowałam z 59,2kg.dziewczyny ile macie kg na plusie? i z jakiej wagi startowałyście?
Witam Dziewczyny [emoji4]
Ale naskrobałyście [emoji38][emoji44] Doczytałam....
Fajnie sie czyta te Wasze ( tak tak już tylko Wasze[emoji6]) dolegliwości ciążowe [emoji1] Współczuję niektórym [emoji20] ale jeszcze trochę Wam zostało.
U mnie fajnie [emoji7] Malutka jest niesamowita. Ładnie śpi, ogólnie jest spokojna, duzo wisi na cycu, ale Jej nie żałuję, bo przecież musi jakos nabrac masy [emoji4] Robota w domu ustawiona jest nie wg zegara a wg Małej [emoji6] Kupki idą a to tez bardzo ważne [emoji39]
Ja czuję się rewelacyjnie [emoji12] Nie wiem czy to zasługa wiesiołka czy trzeciego porodu, ale przez to że mnie nie cięli czuję sie jakbym w ogóle nie rodziła [emoji16] Jak tak czytam Wasze ( czytaj pierworódek) wizje porodu ( szczególnie Zająca) to taki właśnie mialam i takiego Wam życzę [emoji8]