reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No właśnie nawał mialam chwilę i mój ssak sobie z nim poradził [emoji6] moj mąż kupił na tę okazję aż dwie główki kapusty i nic się nie przydało [emoji4] Trzeba będzie zrobić kapustę na krótko [emoji38] w nocy budzę się zlana mlekiem ale damy radę [emoji16]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Jeju jak czytam wasze wagi przed ciaza i obecne to jestem przerazona swoja! :-( jak na poczatku ciazy prawie wg mi nie rosła tak od 7 miesiąca nadrobilam swietnie ale pociesza mnie fakt ze w tej chwili od 1,5 tygodnia stoi w miejscu :-) mam nadzieje ze szybko zgubie te kochane kilogramy

Ja zaczynałam z wagą 64 a dwa tygodnie temu było 74, tyle że ja z tych bardziej żyrawkowych więc i tak dziwnie się czuje jak moja waga ma z przodu 7 :-/ czy wasze maluszki w brzuchu są bardzo ruchliwe? Bo jeszcze dwa dni temu cieszylam się że moja Marcelina taka ruchliwa, ciągle się wierciła a od wczoraj bardzo mało, od czasu do czasu czuje tylko jakby miała czkawkę bo takie pulsacyjne ruchy a tak to spokój i zaczynam już panikować, zwariuje niedługo przez te jej ruchy

reklama
Ja zaczynałam z wagą 64 a dwa tygodnie temu było 74, tyle że ja z tych bardziej żyrawkowych więc i tak dziwnie się czuje jak moja waga ma z przodu 7 :-/ czy wasze maluszki w brzuchu są bardzo ruchliwe? Bo jeszcze dwa dni temu cieszylam się że moja Marcelina taka ruchliwa, ciągle się wierciła a od wczoraj bardzo mało, od czasu do czasu czuje tylko jakby miała czkawkę bo takie pulsacyjne ruchy a tak to spokój i zaczynam już panikować, zwariuje niedługo przez te jej ruchy
Nie wariuj. Dzidziuty maja coraz mniej miejsca. Moja Rozala ostatnio ma nowy rytm dnia. Rano i popoludniu nic tylko pojedyncze wypiecia- bo to juz nie sa kopniaki, a wieczorem szalenstwo. Noga, reka, pupa wszystko wszedzie :) a czasem jak np w sobote praktycznie zero ruchu- tylko wieczorem.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Do góry