reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Chyba mi tarczyca jebła. Dziewczyny jaka norma tsh w 3 trymestrze ?

3jgxskjox8hy3b2y.png
Hmmm ie wiem. Ja mam 0.8.

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Ja po wizycie.To była już ostatnia.Następnym razem widzę sie z lekarzem w szpitalu. Córeczka rośnie jak na drożdzach i będzie podobno dość duza (ostatnio miała być średniakiem).Waży ok 3600g ale wiem ze sprzęt mojego dr zawyża o ok 250-300g więc traktuje to z rezerwą.Szyjka zamknięta wiec wygląda na to że dotrzymam do terminu ale z tym nie ma pewności.Tak czy inaczej się cieszę z wizyty:)

Hejka co tam u was? Jakieś problemy? Dzieciaki zdrowo rosną? To która już na porodówkę się wybiera?
Ja jakoś nie bardzo mam czas doczytać choć dziewczyny mega grzeczne to i tak jest co robić, szczególnie że jestem sama. A przy takiej pogodzie grzech w domu siedzieć, a spacer z 2 to już zorganizowana wyprawa [emoji41]
I żeby nie było wcale nie narzekam, jest super...
To co u was w 2 słowach? Mam nadzieję że nie przegapiłam żadnego nowego człowieka na świecie. [emoji4]

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Nadal się wszystkie kulamy w dwu pakach ;-)
I czuć w powietrzu że porody wiszą na włosku, każdą z Nas coś boli, ciągnie, rozpiera. Dobrze ze to bliżej niż dalej...

Fajnie, że smigasz z maluszkami na spacery, aż zazdroszczę, tak pozytywnie oczywiście ;-) :-D
Pozdrawiamy :-D

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja doskonale wiem że należy słuchać położnej, współpracować i tak dalej ale w praktyce to wygląda trochę inaczej. O pierwszym moim porodzie opowiadać nie będę bo był bardzo ciężki i nie każdy tak wygląda ale za to przy drogim pod koniec jak już mąż powtarzał po położnej że mam oddychać to krzyczałam że nie mogę [emoji23] no ale do tego momentu bardzo dobrze mi szło pomijając ból i w ogóle dałam radę i teraz też damy [emoji6]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba mi tarczyca jebła. Dziewczyny jaka norma tsh w 3 trymestrze ?

3jgxskjox8hy3b2y.png
Cześć Dziewczynki[emoji4] Byłam dziś u ginka i wszystko oky[emoji2] Przepływy prawidłowe,idealne,łożysko prawidłowe,niunia ma wagę prawidłową i wg lekarza będzie mieć powyżej 3 kilo[emoji23] a ja szykowałam się,że będzie malutka[emoji12] .
Szyjka już miękka i delikatnie skrócona,może będzie z nami szybciej[emoji5] To tyle.Poczytam Was później,bo jestem na warsztatach Mamo to Ja[emoji2] .

Emkaa ja miałam teraz Tsh na poziomie bodajże 1,1.

oar8ugpjafqeooh5.png

Do góry