Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Hmmm ie wiem. Ja mam 0.8.Chyba mi tarczyca jebła. Dziewczyny jaka norma tsh w 3 trymestrze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm ie wiem. Ja mam 0.8.Chyba mi tarczyca jebła. Dziewczyny jaka norma tsh w 3 trymestrze ?
W moim labio 3 trym do 2,65.Chyba mi tarczyca jebła. Dziewczyny jaka norma tsh w 3 trymestrze ?
Nadal się wszystkie kulamy w dwu pakach ;-)Hejka co tam u was? Jakieś problemy? Dzieciaki zdrowo rosną? To która już na porodówkę się wybiera?
Ja jakoś nie bardzo mam czas doczytać choć dziewczyny mega grzeczne to i tak jest co robić, szczególnie że jestem sama. A przy takiej pogodzie grzech w domu siedzieć, a spacer z 2 to już zorganizowana wyprawa [emoji41]
I żeby nie było wcale nie narzekam, jest super...
To co u was w 2 słowach? Mam nadzieję że nie przegapiłam żadnego nowego człowieka na świecie. [emoji4]
Troche mnie ominęło w tym szpitalu kurczę [emoji2] w takim razie jutro sie wybiore bo dodatkowy kocyk dobrze miec [emoji16]Tak, kupujesz dwa produkty nivea i masz kocyk gratis [emoji23] ja wzielam mydełka dla Kornelki , najtańsze [emoji23]
Cześć Dziewczynki[emoji4] Byłam dziś u ginka i wszystko oky[emoji2] Przepływy prawidłowe,idealne,łożysko prawidłowe,niunia ma wagę prawidłową i wg lekarza będzie mieć powyżej 3 kilo[emoji23] a ja szykowałam się,że będzie malutka[emoji12] .Chyba mi tarczyca jebła. Dziewczyny jaka norma tsh w 3 trymestrze ?