reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
słyszałam że kulturysci używają maci z bardzo wysokim stężeniem mocznika-takie na recepte. Myślicie że dermatolog mi taką recepte wystawi?

w57vyx8dubspq12k.png
Mysle, ze tak ale nie podczas kp i pologu

W Lidlu ostatnio takie pyszne kupiłam te truskawki ale byłam wtedy po 8 bo akurat po morfologii poszłam a jak idę później to już puste półki a tak mi się marzą.. :( też próbowałam się borówkami pocieszyć ale to nie to :D

a czego tu się wstydzić , ot taka pamiątka ze kiedyś nosiłaś dziecko pod sercem :) Ja też mam (kilka ;)) rozstępów i całe szczęście tylko kilka przy tym jak przytyłam powinnam mieć ich chyba 3 albo 4 razy tyle .

A ja właśnie bardzo mało przytyłam,mam tylko brzuch ale chyba po prostu za szybko ostatnio urósł.
Ciągle się i tak smaruję bo na piersiach wyskoczyły mi wcześniej i już znikają po moim kremie i teraz mocno mocno smaruję brzuch ,żeby tego nie wyszło nie wiem ile no i mam nadzieję,że znikną chociaż w takim stopniu jak na piersiach czyli praktycznie całkowicie :D
Po prostu taka tendencja do rozstępów i nic z tym nie zrobię. Mam taką cienką skórę,że wszystko przez nią widać

Ja dokladnie tak samo... kiedys wymyslalam cuda na kiju, a teraz jakos smaki inne i tak tego nie czuje. Mam nadzieje ze po ciazy to wroci bo uwielbiam gotowac i... jesc;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dokładnie tak samo. Przeglądałam blogi, gotowałam zdrowo a teraz... :\ Idę zrobić mufinki razowe z malinami chyba bo mam wyrzuty sumienia :p

reklama
A ja właśnie bardzo mało przytyłam,mam tylko brzuch ale chyba po prostu za szybko ostatnio urósł.
Ciągle się i tak smaruję bo na piersiach wyskoczyły mi wcześniej i już znikają po moim kremie i teraz mocno mocno smaruję brzuch ,żeby tego nie wyszło nie wiem ile no i mam nadzieję,że znikną chociaż w takim stopniu jak na piersiach czyli praktycznie całkowicie :D
Po prostu taka tendencja do rozstępów i nic z tym nie zrobię. Mam taką cienką skórę,że wszystko przez nią widać

A ja sie nie przejmuje nawet jakby mi wyskoczyly rozstepy to sa lasery [emoji12]w dzisiejszych czasach wszystko mozna naprawic [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry