reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie pięknie!
Wczoraj zobaczył mnie sąsiad teściów. Zatkało chłopa na mój widok. Po czym zaczął krzyczeć,, oooooo jej oooooo jej oooooo jej! Ale jesteś duża!!! " poczułam się jak monster track.

Leci 8 miesiąc, szczupło to już nie będę wyglądać ;)
10 kg na plusie. Będę się jeszcze pilnować z jedzeniem , żeby nie przybrać za dużo na sam koniec.
Jasne [emoji23][emoji23] całą ciążę naprawdę się pilnowałam a teraz chcąc czy nie mam 100 razy większy apetyt i non stop jestem głodna. Staram się nie jeść dużo i niezdrowo a mimo to waga sukcesywnie leci do góry - niestety.[emoji21] Ale spoko jeszcze tylko max 2 tyg

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Jasne [emoji23][emoji23] całą ciążę naprawdę się pilnowałam a teraz chcąc czy nie mam 100 razy większy apetyt i non stop jestem głodna. Staram się nie jeść dużo i niezdrowo a mimo to waga sukcesywnie leci do góry - niestety.[emoji21] Ale spoko jeszcze tylko max 2 tyg

w57vyx8dubspq12k.png
U mnie też apetyt znacznie większy. Tylko wolę zapychać się warzywami i owocami niż słodyczami. Chociaż sama do siebie nie będę mieć później pretensji.

U mnie też apetyt znacznie większy. Tylko wolę zapychać się warzywami i owocami niż słodyczami. Chociaż sama do siebie nie będę mieć później pretensji.
też się zapycham owocami i warzywami i nie mam pojęcia czemu te kilogramy teraz lecą tak szybko [emoji33] Zdecydowanie jem zdrowiej niż wcześniej... no cóż chyba uroki końcówki ciąży. Aż się boje myśleć ile przytyje (zepsuła mi się waga i już 2 tyg nwm ile ważę) i ile wyjdzie mi kolejnych rozstępów [emoji58]

w57vyx8dubspq12k.png

też się zapycham owocami i warzywami i nie mam pojęcia czemu te kilogramy teraz lecą tak szybko [emoji33] Zdecydowanie jem zdrowiej niż wcześniej... no cóż chyba uroki końcówki ciąży. Aż się boje myśleć ile przytyje (zepsuła mi się waga i już 2 tyg nwm ile ważę) i ile wyjdzie mi kolejnych rozstępów [emoji58]

w57vyx8dubspq12k.png
Na szczęście to już końcówka, więc jakoś przetrwamy :) Robi się cieplej i ja np. puchne mimo, że pije dużo. Może to woda zbiera się w organizmie.

A to u mnie odwrotnie właśnie. Nie mam już mega apetytu na szczęście ,jem jak zawsze tzn,tak jak przed ciążą. I najlepsze,że nie opycham się jak orka tylko z umieram tyle i muszę. I dobrze się czuje bo nie mam ani zgagi ani wzdęć ani wrażenia ,że znowu po obiedzie przywalę kilo do przodu. Owszem tyję równo z Wami ale dzidziol rośnie, wód też chyba coraz wiecej. :)

A to u mnie odwrotnie właśnie. Nie mam już mega apetytu na szczęście ,jem jak zawsze tzn,tak jak przed ciążą. I najlepsze,że nie opycham się jak orka tylko z umieram tyle i muszę. I dobrze się czuje bo nie mam ani zgagi ani wzdęć ani wrażenia ,że znowu po obiedzie przywalę kilo do przodu. Owszem tyję równo z Wami ale dzidziol rośnie, wód też chyba coraz wiecej. :)
Zazdroszczę [emoji7]

w57vyx8dubspq12k.png

w57vyx8dubspq12k.png
Ibawiam sie, ze teraz to juz nie ma znaczenia - Arturek najwiecej przybiera chcac nie chcac Ty nusisz wiwcej jesc [emoji87] [emoji23] [emoji12]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Chyba dzis bedzie sliczna pogoda...u mnie juz dawno nie bylo slonca wiec taki widok to dla mnie szok....
Milej niedzieli... Ja zaraz zbieram synka i jedziemy do dziadkow na obiad....

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Dzień dobry [emoji4] u nas tez pieknie dzisiaj to jest plus bo powiem wam ze ta noc dzisiejsza to byla straszna 4 razy pobudka bol miednicy nie mam pojecia z czego uczucie jakby mnie chcieli rozciagnac za nia na boki do tego plecy a jak to juz przestalo to bol jak na miesiaczke trzymal mnie chyba z dobra godzine...jestem nie wyspana i wymięta więc dzisiaj taras lezak ksiazka i ja czyli wieloryb na brzegu [emoji13]

f2w3rjjgko5nbtkj.png

Do góry