reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anulka dbają o Twoją linie, nie ma co:)) ż jednej strony śmiech mnie ogarnia ale z drugiej to porażka po całości. Nie jestem fanką niemieckiej służby zdrowia ale akurat jedzonko było przepyszne i do wyboru. Ale jak leżałam w Polsce na ginekologii to schudłam w tydzirn:)

Zając pij śmiało karmi, mi w szpitalu po porodzie dawali.

Byłam w ikei... matko ile kilometrów ja dzisiaj przeszlam[emoji23] a i tak nie kupilam tego co chcialam, za to milion innych rzeczy:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jedzenie w szpitalach to masakra. Ostatnio podpytywalam moja gin i będąc wege nie mam co liczyć że mnie nakarmią. Więc zrezygnuje z wyżywienia szpitalnego po prostu, biorę swoją wałówkę, a obiadu będzie mi rodzina dowozic.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

1494603888-aaaaaa.jpeg
szczyt marzen na dzis [emoji7] plus ta pogoda [emoji7] ostatni raz karmi pilam... w 4 tc ... jeszcze o niej nie wiedzialam a przeczuwalam. Mniam !
Edit: wypilam pol ktos chetny na drugie pol ? ;) Jednak to, ze moze byc 0.5% mnie troche wstrzymuje...
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Świnia [emoji12][emoji12][emoji12] Podam Cię do sądu za znęcanie [emoji14]
@yoohoosek [emoji6] umarłam z tym przesuwaniem szynki [emoji28][emoji28][emoji28] szkoda ze na to szybciej nie wpadłam. Ale to nic. Jeszcze przede mną jutro śniadanie [emoji6]
@CIACHO82 zazdraszczam jedzenia

16udskjopmtfyunf.png

Jestem po wizycie. Maluszek coś tam przybrał na wadze, przepływy dobre, ilośc wód w normie więc ogólnie na plus :)
Co prawda brzuszek cały czas mniejszy, ok 3tyg., głowa z kolei starsza niz wiek ciąży - no będzie mały kosmita [emoji12]
Szyjka ok, spojenie się już rozluźnia.
W przyszłym tygodniu mam zrobic wymazy, a za 2tyg. kontrola przyrostu

74703e3kkwoaumma.png

A ja stwierdzilam ze koniec lezenia i marudzenia ze to i tamto boli i zmobilizowalam sie do cwiczen :D a jeszcze jak pomysle ze moze to ulatwic porod to w ogole super;) rozruszalam stawy i ukolysalam Małą;)
1494610053-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ćwiczylas przez całą ciążę? Bo ja nie a ostatnio czuje się taka zastana, że chętnie bym się pogimnastykowała ale się boje, że to już za pozno. Na szczęście dużo chodzę tym razem więc nie zastygam tak calkiem:)

A ćwiczylas przez całą ciążę? Bo ja nie a ostatnio czuje się taka zastana, że chętnie bym się pogimnastykowała ale się boje, że to już za pozno. Na szczęście dużo chodzę tym razem więc nie zastygam tak calkiem:)

Staralam sie cwiczyc, 2 trymestr dosc czesto, a w 3 troche zaniedbalam, z 5 razy cwiczylam, ale tez duzo chodze i w sumie caly czas pracowalam, a w pracy tez duzo w ruchu:) mysle ze nie ma co sie bac, tylko nie mozna szalec i trzeba "sluchac" swojego ciala:) ale cw dla 3 trymestru sa juz raczej proste i raczej sie rozciaga i wzmacnia miesnie miednicy wiec nic bardzo meczacego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry