reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anulka dbają o Twoją linie, nie ma co:)) ż jednej strony śmiech mnie ogarnia ale z drugiej to porażka po całości. Nie jestem fanką niemieckiej służby zdrowia ale akurat jedzonko było przepyszne i do wyboru. Ale jak leżałam w Polsce na ginekologii to schudłam w tydzirn:)

Zając pij śmiało karmi, mi w szpitalu po porodzie dawali.

Byłam w ikei... matko ile kilometrów ja dzisiaj przeszlam[emoji23] a i tak nie kupilam tego co chcialam, za to milion innych rzeczy:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jedzenie w szpitalach to masakra. Ostatnio podpytywalam moja gin i będąc wege nie mam co liczyć że mnie nakarmią. Więc zrezygnuje z wyżywienia szpitalnego po prostu, biorę swoją wałówkę, a obiadu będzie mi rodzina dowozic.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

1494603888-aaaaaa.jpeg
szczyt marzen na dzis [emoji7] plus ta pogoda [emoji7] ostatni raz karmi pilam... w 4 tc ... jeszcze o niej nie wiedzialam a przeczuwalam. Mniam !
Edit: wypilam pol ktos chetny na drugie pol ? ;) Jednak to, ze moze byc 0.5% mnie troche wstrzymuje...
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Świnia [emoji12][emoji12][emoji12] Podam Cię do sądu za znęcanie [emoji14]
@yoohoosek [emoji6] umarłam z tym przesuwaniem szynki [emoji28][emoji28][emoji28] szkoda ze na to szybciej nie wpadłam. Ale to nic. Jeszcze przede mną jutro śniadanie [emoji6]
@CIACHO82 zazdraszczam jedzenia

16udskjopmtfyunf.png

Jestem po wizycie. Maluszek coś tam przybrał na wadze, przepływy dobre, ilośc wód w normie więc ogólnie na plus :)
Co prawda brzuszek cały czas mniejszy, ok 3tyg., głowa z kolei starsza niz wiek ciąży - no będzie mały kosmita [emoji12]
Szyjka ok, spojenie się już rozluźnia.
W przyszłym tygodniu mam zrobic wymazy, a za 2tyg. kontrola przyrostu

74703e3kkwoaumma.png

A ja stwierdzilam ze koniec lezenia i marudzenia ze to i tamto boli i zmobilizowalam sie do cwiczen :D a jeszcze jak pomysle ze moze to ulatwic porod to w ogole super;) rozruszalam stawy i ukolysalam Małą;)
1494610053-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ćwiczylas przez całą ciążę? Bo ja nie a ostatnio czuje się taka zastana, że chętnie bym się pogimnastykowała ale się boje, że to już za pozno. Na szczęście dużo chodzę tym razem więc nie zastygam tak calkiem:)

A ćwiczylas przez całą ciążę? Bo ja nie a ostatnio czuje się taka zastana, że chętnie bym się pogimnastykowała ale się boje, że to już za pozno. Na szczęście dużo chodzę tym razem więc nie zastygam tak calkiem:)

Staralam sie cwiczyc, 2 trymestr dosc czesto, a w 3 troche zaniedbalam, z 5 razy cwiczylam, ale tez duzo chodze i w sumie caly czas pracowalam, a w pracy tez duzo w ruchu:) mysle ze nie ma co sie bac, tylko nie mozna szalec i trzeba "sluchac" swojego ciala:) ale cw dla 3 trymestru sa juz raczej proste i raczej sie rozciaga i wzmacnia miesnie miednicy wiec nic bardzo meczacego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry