reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Odnośnie Waszego grilla i maca[emoji28] Dostalam kolację i nie wiem co z nią zrobić 4 kawałki chleba i 1 plaster wędliny... tylko nie wiem na ktory sobie ją położyć...
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png
Żeby ci sie od tego dobrobytu w głowie nie poprzewracało. [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja chyba Was nie nadrobie :/
Czasu jak zawsze brak na wszystko , dziś udało mi.sie w końcu zrobić zamowienie z apteki i dokupic jedne z ostatnich rzeczy dla małej. :D ale juz do torby chyba bede miala juz wszystko jak paczka przyjdzie :D

5djylbetecfse5n6.png

Odnośnie Waszego grilla i maca[emoji28] Dostalam kolację i nie wiem co z nią zrobić 4 kawałki chleba i 1 plaster wędliny... tylko nie wiem na ktory sobie ją położyć...
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png
Tylko nie rzucaj się łapczywie na tą opfita i zachęcająca porcje bo wyjdziesz że szpitala cięższa niż przed porodem :D

Ostatnia edycja:
Anulka jestes na fit wczasach ;)

Dziewczęty wyraźcie swoje zdanie proszę :) co zabrac dla malej do szpitala do pupy ? Wiece, ze ja to kosmetykow niet dla niej na poczatku - tylko woda i maka ziemniaczana oczywiscie jak nic sie nie bedzie dzialo. Ale nie wiem czy mnie polozna ie przegoni z torebka maki do pupy dla malej ;) poza tym to bedzie swiezo urodzony bąbelek ta dupina bedzie tska delikatna... co wziac wiec ? Bepanten, krem z cynkiem czy krem bez cynku ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
A może wazelinę

ex2b3e5efllsxoqe.png

1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png
Haha no paranoja w tych szpitalach ! [emoji23] ja dostalam jedna buleczke troszeczke paprykarza tak nie dobrego jak nie wiem i ciut masla [emoji23] [emoji23]

reklama
Ja uzywalam tylko kosmetykow Weleda dla corki. Nigdy nie mialysmy odparzenia, ani problemow ze skora. Wklejam link do genialnego ktemu do pupci. Polecalam wszystkim wokol i naprawde sie sprawdza. Nawet moje zagorzale przeciwniczki z psiapsiolek ( bo ja jestem vege i eco;)) dziekowaly mi za prezenty z Weledy:) Starcza na dluuuugo i jest naturalny.

Link do: Weleda Krem pod pieluszkę z nagietkiem dla niemowląt - kosmetyki naturalne - sklep Matique
Ja Weleda mam do mycia i krem na dwór

ex2b3e5efllsxoqe.png

Do góry