reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Z plyty.. chyba nigdzie nie ma w internetach. Ale cwicze tez czasem z Angelika Pioro ona ma jakies filmiki na youtube :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo przeciez ja mialam cwiczyc na l4 ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Świnia [emoji12][emoji12][emoji12] Podam Cię do sądu za znęcanie [emoji14]
@yoohoosek [emoji6] umarłam z tym przesuwaniem szynki [emoji28][emoji28][emoji28] szkoda ze na to szybciej nie wpadłam. Ale to nic. Jeszcze przede mną jutro śniadanie [emoji6]
@CIACHO82 zazdraszczam jedzenia

16udskjopmtfyunf.png
Anulka przepraszam :( jestem swinia z kreconym ogonkiem :( ;) karmi moge pol oddac - na laktacje w sam raz ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Lezy ze mna dziewczyna w 41 tc i przyszla chyba na wywolanie, a ona co raz na luzaku na papieroska... [emoji50] ja to w szoku ze nawet sie nie powstrzymuje zeby zapalic no
Jak ja lezalam na porodowce w synkiem, to byly takie dwie dziewczyny z wielkimi brzuchami na ktg tez na porodowce i moj R mi opowiadal, ze jak wyszly z tego ktg, to stwierdzily ze trzeba isc na papieroska. Ogolnie tam na oddziale.ciagle bylo nakopcone w toaletach [emoji33] masakra. Zdrowka dla Ciebie!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Anulka jestes na fit wczasach ;)

Dziewczęty wyraźcie swoje zdanie proszę :) co zabrac dla malej do szpitala do pupy ? Wiece, ze ja to kosmetykow niet dla niej na poczatku - tylko woda i maka ziemniaczana oczywiscie jak nic sie nie bedzie dzialo. Ale nie wiem czy mnie polozna ie przegoni z torebka maki do pupy dla malej ;) poza tym to bedzie swiezo urodzony bąbelek ta dupina bedzie tska delikatna... co wziac wiec ? Bepanten, krem z cynkiem czy krem bez cynku ?

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ja najbardziej lubie sudocrem. Ale to tez zalezy od skory, na jedne dzieci lepiej dziala sudocrem, a na inne np. linomag. U nas przy synku sudocrem najlepiej daje rade.

Mam dość, coraz większy dół emocjonalny, brak sił na cokolwiek, wszystko zaczyna mnie denerwować i frustrować. Płakać mi się chce.:(
A do tego ta nauka, jutro na egzamin, który mam pod wieczór nie wiem jak dam rady, a wieczorem człowiek najgorzej się czuje, nic nie umiem, a terminu nie chcę przekładać żeby samej nie pisać. :(

Najgorsze to, że czego teraz nie zaliczę to czas tylko do końca października żeby nadrobić, bo dziekanki wziąć się nie da, bo kierunek za 4 lata dopiero nabór będzie miał, bo mało chętnych teraz. A czekać 4 lata bez sensu.

A do tego jeszcze remont w domu, to teraz pasuje posprzątać, bo 3 pokoje na maxa zakurzone i prasowania dużo dla maleństwa. :hmm:
Ja tez jestem ostatnio momentami mega nerwowa i sfrustrowana. Ech licze na to, ze to hormony i po porodzie szybko przejdzie.
Zając ja biorę linomag. U starszej się sprawdził. Nie jest zbyt tłusty,nie wysusza, fajny lekki na codzień ja byłam bardzo zadowolona. Skład też ma ok. Wydajny i tani bo chyba koło 9 złZobacz załącznik 806092

Dokładnie, skończony 36 i rozpoczęty 37 (37+0) jest donoszona. Zatem we wtorek jesteśmy ready! ;)

Edit: 37+0 to skończony 37 żeby nie było a rozpoczęty 38 [emoji14]
Tak czy siak we wtorek z Bellax jesteśmy donoszone ;)
Dolaczam do grona wtorkowych donoszonych [emoji12]

reklama
Dzis odebralam wyniki gbs i mam dodatki, przy synku tez mialam. Nałazilam sie dzisiaj, narobilam w kuchni, posprzatalam i czuje sie w miare, w miare, najbardziej we znaki daja mi sie ... stopy [emoji6] Jutro robimy urodziny dla synka choc baardzo mi sie nie chcialo. No, ale dla dziecka wszystko. A pozniej moge juz rodzic [emoji2] . Choc nie, bo ciuszki jeszcze nieogarniete dla Mlodej [emoji33]

Do góry