reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Odnośnie Waszego grilla i maca[emoji28] Dostalam kolację i nie wiem co z nią zrobić 4 kawałki chleba i 1 plaster wędliny... tylko nie wiem na ktory sobie ją położyć...
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

Szał [emoji23]Telefon do chłopa, niech Ci kebaba porządnego przywiezie, bo jak przyjdzie do wychodzenia ze szpitala to nie będziesz miała na to sił! [emoji14]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
1494603888-aaaaaa.jpeg
szczyt marzen na dzis [emoji7] plus ta pogoda [emoji7] ostatni raz karmi pilam... w 4 tc ... jeszcze o niej nie wiedzialam a przeczuwalam. Mniam !
Edit: wypilam pol ktos chetny na drugie pol ? ;) Jednak to, ze moze byc 0.5% mnie troche wstrzymuje...
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny! Wracam właśnie z wizyty kwalifikujacej w szpitalu bardzo się cieszę bo w razie czego mogę już śmiało mylące to tego szpitala co sobie wybrałam. Lekarz mnie zbadał ginekologicznie i powiem wam ze nie było to zbyt przyjemne choć zrobił to szybciutko. Powiedział że ja to już jestem gotowa właściwie a szybka miękka i krociutka. Ale lepiej żebym potrzymala młodego jeszcze z 2 tyg. Mam odpoczywać dużo. Zalamka jak ja mam więcej odpoczywać? A my jutro do Wrocławia jedziemy. Kurde mam nadzieję że w drodze nie urodze. [emoji14] Muszę Was nadrobić bo widzę że sporo naskrobalyscie.
Malinowa trzymaj się dzielnie w szpitalu.
Co do tych bazmozgich mamysiek to masakra jakąś. Nie wyobrażam sobie palić w ciąży. Ale kiedyś byłam na takim weselu co mamuska już w takiej zaawansowanej ciąży i papieroska zapaliła i kielicha wypila. Ale tylko 2 no może 3 jak mówiła.Bo przecież w ciąży jestem....
Jak ja Ci zazdroszczę chyba się zaraz porycze pozdrów ode mnie Wrocław to moja macierz a jedziemy dopiero w sierpniu dodatkowo moja siostra wróciła na dobre do Wrocka w kwietniu więc teraz to już wogole drażliwy temat Udanego pobytu

ex2b3e5efllsxoqe.png

Odnośnie Waszego grilla i maca[emoji28] Dostalam kolację i nie wiem co z nią zrobić 4 kawałki chleba i 1 plaster wędliny... tylko nie wiem na ktory sobie ją położyć...
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

No juz nie narzekaj jeszcze masz tyyyyle dzemu ze wystarczy na reszte kanapek[emoji23]gorzej z maslem tu trzeba sie naglowic jak
to podzielic na 4 .Ehhh szkoda gadac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

Masakra jak Was tam karmią to u mnie do wyboru zapiekanka z mieloną baraniną na ciepło, sałatka z kurczakiem, kanapka do wyboru z czym opcja dla wegetarian wrap z nadzieniem curry a na śniadanie 2 tosty z dżemem płatki na mleku herbata/kawa

ex2b3e5efllsxoqe.png

pamiętam jak byłam w szpitalu , leżałam sobie na sali na drugi dzień po operacji a głodna byłam jak wilk bo ostatni posiłek jadłam jakieś 30 godz wcześniej . Poczułam zapach jajecznicy i faktycznie zaraz panie weszły na sale i rozdawały śniadanie , dostałam ślinotoku i tak w myślach powtarzałam ( dawaj szybciej teraz mi daj ) i pani mi dala 3 suchary ( bez masła) i herbatę :baffled:

Uff... Narobiłam czytanie.
Anulka gratulacje! :-)
Bellax zrobisz jak chcesz, ale może poczekaj z tymi schodami...?

Mnie do porodu się nie spieszy. Może dlatego, że dobrze się czuję. Za tydzień mam wesele i kupiłam kiecke w lumpeksie za 9 zł. Wyglądam tak samo źle jak w tych za 200 zł, więc po co przepłacać ? :p

Co do porodu to zdaję się na naturę. Liczę, że akcja sama się rozkręci, ale przynajmniej po 38 tygodniu. Nie chciałabym wywoływania porodu w szpitalu. Życie zweryfikuje moje plany :)

reklama
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

Proste! Połóż plasterek "szynki" na kromkę i przed każdym gryzem przesuwaj i przesuwaj. Tym sposobem starczy na wszystkie kanapki, ba! zostanie a twój nos moze oszuka kubki smakowe [emoji12][emoji12][emoji12]

1494603888-aaaaaa.jpeg
szczyt marzen na dzis [emoji7] plus ta pogoda [emoji7] ostatni raz karmi pilam... w 4 tc ... jeszcze o niej nie wiedzialam a przeczuwalam. Mniam !
Edit: wypilam pol ktos chetny na drugie pol ? ;) Jednak to, ze moze byc 0.5% mnie troche wstrzymuje...
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Zajaaaaaac!!!!!!! Zabiłabym za 20 min takiego relaksu i truskaaaawki!!!!!!
A na miejscu Anulki ktrora musi magicznie rozmnożyć plaster szynki to naprawdę bym zamordowała [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry