reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Odnośnie Waszego grilla i maca[emoji28] Dostalam kolację i nie wiem co z nią zrobić 4 kawałki chleba i 1 plaster wędliny... tylko nie wiem na ktory sobie ją położyć...
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

Szał [emoji23]Telefon do chłopa, niech Ci kebaba porządnego przywiezie, bo jak przyjdzie do wychodzenia ze szpitala to nie będziesz miała na to sił! [emoji14]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
1494603888-aaaaaa.jpeg
szczyt marzen na dzis [emoji7] plus ta pogoda [emoji7] ostatni raz karmi pilam... w 4 tc ... jeszcze o niej nie wiedzialam a przeczuwalam. Mniam !
Edit: wypilam pol ktos chetny na drugie pol ? ;) Jednak to, ze moze byc 0.5% mnie troche wstrzymuje...
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny! Wracam właśnie z wizyty kwalifikujacej w szpitalu bardzo się cieszę bo w razie czego mogę już śmiało mylące to tego szpitala co sobie wybrałam. Lekarz mnie zbadał ginekologicznie i powiem wam ze nie było to zbyt przyjemne choć zrobił to szybciutko. Powiedział że ja to już jestem gotowa właściwie a szybka miękka i krociutka. Ale lepiej żebym potrzymala młodego jeszcze z 2 tyg. Mam odpoczywać dużo. Zalamka jak ja mam więcej odpoczywać? A my jutro do Wrocławia jedziemy. Kurde mam nadzieję że w drodze nie urodze. [emoji14] Muszę Was nadrobić bo widzę że sporo naskrobalyscie.
Malinowa trzymaj się dzielnie w szpitalu.
Co do tych bazmozgich mamysiek to masakra jakąś. Nie wyobrażam sobie palić w ciąży. Ale kiedyś byłam na takim weselu co mamuska już w takiej zaawansowanej ciąży i papieroska zapaliła i kielicha wypila. Ale tylko 2 no może 3 jak mówiła.Bo przecież w ciąży jestem....
Jak ja Ci zazdroszczę chyba się zaraz porycze pozdrów ode mnie Wrocław to moja macierz a jedziemy dopiero w sierpniu dodatkowo moja siostra wróciła na dobre do Wrocka w kwietniu więc teraz to już wogole drażliwy temat Udanego pobytu

ex2b3e5efllsxoqe.png

Odnośnie Waszego grilla i maca[emoji28] Dostalam kolację i nie wiem co z nią zrobić 4 kawałki chleba i 1 plaster wędliny... tylko nie wiem na ktory sobie ją położyć...
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

No juz nie narzekaj jeszcze masz tyyyyle dzemu ze wystarczy na reszte kanapek[emoji23]gorzej z maslem tu trzeba sie naglowic jak
to podzielic na 4 .Ehhh szkoda gadac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

Masakra jak Was tam karmią to u mnie do wyboru zapiekanka z mieloną baraniną na ciepło, sałatka z kurczakiem, kanapka do wyboru z czym opcja dla wegetarian wrap z nadzieniem curry a na śniadanie 2 tosty z dżemem płatki na mleku herbata/kawa

ex2b3e5efllsxoqe.png

pamiętam jak byłam w szpitalu , leżałam sobie na sali na drugi dzień po operacji a głodna byłam jak wilk bo ostatni posiłek jadłam jakieś 30 godz wcześniej . Poczułam zapach jajecznicy i faktycznie zaraz panie weszły na sale i rozdawały śniadanie , dostałam ślinotoku i tak w myślach powtarzałam ( dawaj szybciej teraz mi daj ) i pani mi dala 3 suchary ( bez masła) i herbatę :baffled:

Uff... Narobiłam czytanie.
Anulka gratulacje! :-)
Bellax zrobisz jak chcesz, ale może poczekaj z tymi schodami...?

Mnie do porodu się nie spieszy. Może dlatego, że dobrze się czuję. Za tydzień mam wesele i kupiłam kiecke w lumpeksie za 9 zł. Wyglądam tak samo źle jak w tych za 200 zł, więc po co przepłacać ? :p

Co do porodu to zdaję się na naturę. Liczę, że akcja sama się rozkręci, ale przynajmniej po 38 tygodniu. Nie chciałabym wywoływania porodu w szpitalu. Życie zweryfikuje moje plany :)

reklama
1494602480-aaaaaa.jpeg

16udskjopmtfyunf.png

Proste! Połóż plasterek "szynki" na kromkę i przed każdym gryzem przesuwaj i przesuwaj. Tym sposobem starczy na wszystkie kanapki, ba! zostanie a twój nos moze oszuka kubki smakowe [emoji12][emoji12][emoji12]

1494603888-aaaaaa.jpeg
szczyt marzen na dzis [emoji7] plus ta pogoda [emoji7] ostatni raz karmi pilam... w 4 tc ... jeszcze o niej nie wiedzialam a przeczuwalam. Mniam !
Edit: wypilam pol ktos chetny na drugie pol ? ;) Jednak to, ze moze byc 0.5% mnie troche wstrzymuje...
w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Zajaaaaaac!!!!!!! Zabiłabym za 20 min takiego relaksu i truskaaaawki!!!!!!
A na miejscu Anulki ktrora musi magicznie rozmnożyć plaster szynki to naprawdę bym zamordowała [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry