reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja ulozyc musze bo wygladam jak oklaply, zmokly kurczak ;) na zasadzie jeden na lewo, drugi na prawo a z trzeciego grzywka ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
[emoji23]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Ja już ciuszki wysuszone(chociaż zbyt wiele ich nie mam) ,będę prasować zaraz i pakować torbę bo zaczęłam się cykać tego wcześniejszego porodu

Ja już ciuszki wysuszone(chociaż zbyt wiele ich nie mam) ,będę prasować zaraz i pakować torbę bo zaczęłam się cykać tego wcześniejszego porodu

Nakręcamy się wszystkie wzajemnie ;) pranie, prasowanie, sprzątanie i szybkie porody.
Tylko żeby jak najwięcej było w terminie.

Ja torbę mam spakowana juz pewnie ze dwa tygodnie. Poprane i poprasowane tez juz wszystko leży. Tylko ja się rozłożyć nie mogę jeszcze[emoji16]
Kusi mnie dokupić jeszcze mniejszych ciuszków ale mąż mi to sukcesywne odradza. Powiedział ze sam kupi jak się mała urodzi bardzo mala[emoji12] juz to widzę. Facet grzebiacy w różowych bodziakach[emoji16]

reklama
Nie chcę wywoływać,niech Jej bobas chociaż z kilka dni jeszcze posiedzi w brzuszku. Im dłużej tym lepiej,oczywiście do terminu a nie po nim ;)

Do góry