reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jestem na SORze i mam ktg. Skurczy nie czuję żadnych [emoji21] jak dla mnie mogę wracać do domu [emoji6] kurde panikuje, wiem... Dzięki dziewczyny za kciukasy [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
Mamy prawo panikować kochana[emoji106]

reklama
Dziewczyny,ale rozrabiacie szaaaalone ;) trzymam za Was kciuki :)

Mi mój M kazał pakować torbę,bo mu zdaje relacje z forum i zawsze pyta co u Was :D a ja prania nawet nie zaczęłam..nie mówiąc o tym,że jeszcze rzeczy wszystkich nie mam [emoji23]

Ja raz rodzilam psy posladkowo w dodatku z jamniczka kt sie pukla zwyczajnie z zbyt wielkim kolega [emoji52] oj ciezko bylo..jedno zdechlo pierwsze bo za pozno zobaczylam ze sie rodza i sie ususilo... 2 wyszly ze mna w domu i 2 przez cc u lekarza[emoji53]

Raz swinki..
I raz rodzialam z kolezanka bo za dlugo czekala na meza bo sie uparla, ze pierwsze rodzila 12h to teraz tez jej zejdzie..maz przyjechal po 2 h to juz obie byly w szpitalu.. porod odebralam ze wslazowkami z pogotowia przez telefon..
Bogu dzieki ze szybko dojechali i przecieli pepowine bo zwyczajne sie jej balam[emoji23] w zyciu bym tego sama wtedy nie przerwala..mialam.debilne wrazenie ze one beda to obie czuly..

Wow! Co za historia! Szacun ogromny [emoji122]

74703e3kkwoaumma.png

Dziewczyny,ale rozrabiacie szaaaalone ;) trzymam za Was kciuki :)

Mi mój M kazał pakować torbę,bo mu zdaje relacje z forum i zawsze pyta co u Was :D a ja prania nawet nie zaczęłam..nie mówiąc o tym,że jeszcze rzeczy wszystkich nie mam [emoji23]

Hhahaha moj tez jak dlugo nie opowiadam o Was to pyta "i jak tam? Cos ciekawego na forum?" ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem na SORze i mam ktg. Skurczy nie czuję żadnych [emoji21] jak dla mnie mogę wracać do domu [emoji6] kurde panikuje, wiem... Dzięki dziewczyny za kciukasy [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
A nie badali cię? Na fotelu? A tych wód dużo odeszło? Sączą się czy to był tylko czop?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam Was i wszystkie akcje przeżywam jakby o mnie chodziło. Zajrzę do Was za kilka dni dziewczyny :) Muszę trochę wyluzować, bo zaczęłam sobie wykręcać poród przedwczesny ;) Trzymajcie się wszystkie!!!!! :-D:-D:-D:-D;)

Anulka trzymam kciuki!

Co do bóli porodowych - u mnie nie było różnicy z przepowiadaczami, nawet lekarz nie wierzył, a potem zrozumiał jak męczyłam się tymi straszakami w domu. Aczkolwiek doszłam do 4,5 cm tylko więc jak jest dalej nie wiem ;)
W każdym razie rozwieranie szyjki u mnie było jakby granat mi wybuchł w kroczu [emoji12]

74703e3kkwoaumma.png

Jeju dziewczyny ja się boje tu wchodzić, bo aż sama dostałam kilku skurczy. Chyba sama się nakręciłam Waszymi porodami ;) Trzymam za wszystkie kciuki :)

A co do skurczy to z pierwszą pojechałam o 22 do szpitala i miałam tylko przewidujące, a o 4 już dziecko było z nami :)

reklama
Czytam Was i wszystkie akcje przeżywam jakby o mnie chodziło. Zajrzę do Was za kilka dni dziewczyny :) Muszę trochę wyluzować, bo zaczęłam sobie wykręcać poród przedwczesny ;) Trzymajcie się wszystkie!!!!! :-D:-D:-D:-D;)
coś w tym jest , ja mam jeszcze teoretycznie 29 dni a już dziś w panice zaczęłam przeglądać moja torbę do szpitala i wyliczałam czy aby wszystko mam, bo przecież mogę lada dzień się wypakować, bo jak inne już po to może ja następna ;)

Do góry