reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

[/QUOTE]
chodzi o msc w torbie [emoji23] 12zł mnie kosztowały więc nie majątek oddam na pck w razie W. brałam nic się nie zmieniło. Ide teraz pod prysznic umyć włosy, ogarnąć się- nauczona już doświadczeniem wiem że jak pojadę to dlugo mi wstać nie pozwolą

w57vyx8dubspq12k.png
Ja bym tylko 1 wziela.
A jak to z cc wygląda ,musisz być od razu jak coś się zaczyna dziać?
Jak masz czas to pewnie że się ogranij i jedź.
Dajwaj znać co i jak;)

Ostatnia edycja:
reklama
włączyłam sobie porody. Kurcze siedze i rycze:-) :) ale jestem beksa.

Była taka mama co nie chciała dziecka widzieć zaraz po porodzie:szok: Nie chciała kontaktu skóra do skóry, wolała takie ubrane i umyte dostać a nie brudne....kurcze no nie rozumiem. Może takie umazane dziecko nie jest najpiękniejsze, chociaż myśle że w tym momencie to taka radość i szok że na to się nie zwraca uwagi. Hmm to jak się obrzyga albo osra do szyi to też nie bedzie na niego patrzyć? hmm:-D

W sumie i tak jej dali maleństwo na brzuch, i nie słuchali protestów hih
Ja mam straszny sentyment do takich maluszkow umazanych jeszcze... najpiekniejszy widok [emoji7]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Młodamama o wow [emoji32] chyba bym zawału dostała gdybym miała komuś poród odebrać [emoji16]

Zając jaką tą wodę do wanny lejesz? Taką mocno gorącą? Bo ja uwielbiam kąpiele ale gorące, jak mam siedzieć w ledwo ciepłej wodzie to wolę prysznic. Całą ciążę się nie kąpie w wannie, a teraz może już mogę?

Bella no i?

thgfikgneziy9g6d.png
Ciepła baaaardzo baaaaardzo [emoji12] nigdy z nich nie zrezygnowalam- przez cala ciaze. Uwielbiam lezec w cieplej wodzie. A teraz to mysle, ze juz w ogole mozna ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Bellax no ogarnij się jak musisz, i jedź na to IP, najwyżej Cie odeślą do domu.

Dziewczyny, anulka wyszła z propozycją żeby pod tabelką rozpakowanych stworzyć tabelkę oczekujących wraz z przewidywanym terminem porodu w kolejności datami. Myślę że to fajny pomysł, z tym że nasza lista czerwcowek chyba jest mocno nieaktualna, bo wiele dziewczyn po prostu się nie udziela albo termin się zmienił. Więc APEL!!!

Proszę o wiadomość na priv kto chce być umieszczonym w tabeli oczekujących z przewidywalną datą porodu, i płcią.

thgfikgneziy9g6d.png

Dzwoniłam do położnej. I dała lepszą myśl. Bo u nas w szpitalu jest tak że najpierw przyjmują potem badają. Więc koło 17 przejade się do prywatnego gabinetu mojego lekarza obejrzy mnie i w razie coś to mnie wtedy położy. Bo troche szkoda znów leżeć ileś tam na oddziale a jak znam moje szczęście to Już do rozwiązania

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dzwoniłam do położnej. I dała lepszą myśl. Bo u nas w szpitalu jest tak że najpierw przyjmują potem badają. Więc koło 17 przejade się do prywatnego gabinetu mojego lekarza obejrzy mnie i w razie coś to mnie wtedy położy. Bo troche szkoda znów leżeć ileś tam na oddziale a jak znam moje szczęście to Już do rozwiązania

w57vyx8dubspq12k.png
Chyba ze do tego czasu nasila ci sie skurcze to jedz na IP bo raczej wtedy juz nie bedzie mozliwosci pomylki :-)

Do góry