reklama
Malinowa123
Fanka BB :)
Dosyc czesto mam takie skurczybyki wtedy wanna albo dluuuugii prysznic dzialaja cuda [emoji6]Kurw... nie wiem czy się na IP nir przejade. Cały czas mam dość bolesne skurcze ale nie są coraz intensywniejsze. poczekam może czy ten ból kręgosłupa się pojawi
mlodamama21
A Ty masz miec cc? Jesli tak to nie jedz bo bedziesz bardzo wymioowac po znieczuleniuTo ide coś zjeść bo w razie w. już mi nie pozwolą i wskakuje do wanny. Troche się boje bo jak na złość dziś M. pojechał do pracy 140km, mama ponad 300km, a tata chu.. wie gdzie jest ale pewnie w naszym starym domu 20km dalej. Czyli bd musiał przyjechać po mnie i jechać jeszcze raz [emoji23]
Rybcia2309
Matko[emoji33] to chyba z Tobą rodzimy teraz na telefonJa raz rodzilam psy posladkowo w dodatku z jamniczka kt sie pukla zwyczajnie z zbyt wielkim kolega [emoji52] oj ciezko bylo..jedno zdechlo pierwsze bo za pozno zobaczylam ze sie rodza i sie ususilo... 2 wyszly ze mna w domu i 2 przez cc u lekarza[emoji53]
Raz swinki..
I raz rodzialam z kolezanka bo za dlugo czekala na meza bo sie uparla, ze pierwsze rodzila 12h to teraz tez jej zejdzie..maz przyjechal po 2 h to juz obie byly w szpitalu.. porod odebralam ze wslazowkami z pogotowia przez telefon..
Bogu dzieki ze szybko dojechali i przecieli pepowine bo zwyczajne sie jej balam[emoji23] w zyciu bym tego sama wtedy nie przerwala..mialam.debilne wrazenie ze one beda to obie czuly..
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Daj znać co i jak. Ja ostatnio sama w wannie przesiedziałam z godzinę bo się bałam ze to juz. Ale przeszło.To ide coś zjeść bo w razie w. już mi nie pozwolą i wskakuje do wanny. Troche się boje bo jak na złość dziś M. pojechał do pracy 140km, mama ponad 300km, a tata chu.. wie gdzie jest ale pewnie w naszym starym domu 20km dalej. Czyli bd musiał przyjechać po mnie i jechać jeszcze raz [emoji23]
Rybcia2309
Bellax ja bym pewnie pojechała a nospe brałaś?
mlodamama21
Gdyby nie to, ze sama mam rodzic poszlabym z kazda z Was..z kolezankami chodze czesto choc wtedy wychodze juz na parte bo po co ja tam jestem ale skurcze, wanny i pilki, chodzenie, masowanie plecow to mam juz opanowane[emoji6] dla mnie to nic strasznego zeszta ja ogromnie chcialam byc polozna [emoji4]Matko[emoji33] to chyba z Tobą rodzimy teraz na telefon
Zając Czerwcowy
O boze boze boze jakie slodkosci do schrupaniaaaaa
Chyba koniec idę jeść [emoji41]
[emoji7] [emoji7] [emoji7] jak pisalam wyzej, ciocia kocha WSZYSTKIE forumowe dzieci [emoji23]
reklama
U
użytkownik 16
Gość