Konwalia6
Fanka BB :)
Ale przy 158cm to juz jestem toczaca sie kulka na malych nozkach((no i mam 14 kg do przodu...Eee przy 70 nie jest tak źle... [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale przy 158cm to juz jestem toczaca sie kulka na malych nozkach((no i mam 14 kg do przodu...Eee przy 70 nie jest tak źle... [emoji23]
Ale przy 158cm to juz jestem toczaca sie kulka na malych nozkach((no i mam 14 kg do przodu...
A ja jutro ide na ktg po tym spadnieciu z krzesla moja pani ginekolog kazala mi po tyg skontrolowac. Tyle, ze jutro to chyba nie z marszu a bd musiala poczekac...U mnie i rwanie i szyjka twarda i długa. Na ktg zupełne zero skurczy tak płaskiej linni nigdy nie miałam ani w pierwszej ani w tej .
Kulko zrzucimy zobaczyszAle przy 158cm to juz jestem toczaca sie kulka na malych nozkach((no i mam 14 kg do przodu...