reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Eee przy 70 nie jest tak źle... ;) [emoji23]

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png
Ale przy 158cm to juz jestem toczaca sie kulka na malych nozkach:(((no i mam 14 kg do przodu...

reklama
Mrowkab jestem oficjalnie od wczoraj ;) dzis bylam zwiezc kadrowej l4 i dokonczylam rozgrzebana rzecz i grzecznie jak przyjechalam na 12 tsk wyszlam przed 15 ;) a w piatek jade tak typowo na herbe ;)
Dziewczyny bol jak na okres... nie czesto w sumie moze ze dwa razy w coagu 2 godzin, krotkotrwaly ... ? To tooo ?
Zaczelam prac reczniczki i kocyki :)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

U mnie i rwanie i szyjka twarda i długa. Na ktg zupełne zero skurczy :D tak płaskiej linni nigdy nie miałam ani w pierwszej ani w tej .

3jgxskjox8hy3b2y.png
A ja jutro ide na ktg po tym spadnieciu z krzesla moja pani ginekolog kazala mi po tyg skontrolowac. Tyle, ze jutro to chyba nie z marszu a bd musiala poczekac...

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Hej dziewczyny podpowiedzcie od ktorego tugodnia/ miesiaca stosowalyscie preparaty na rozstepy na brzuszki. Co stosowalyscie ? Pozdrawiam wszystkie goraco!

Kiedys na pewno*;) ale przyznam sie, ze po pierwszej ciazy 5 czy 6 kg zostalo i nie drgnelo;) tak mnie to zaskoczylo, ze nie daje rady z tymi kg, bo wczesniej nie mialam problemow. No coz, ale nie przecze, ze sobie dogadzam;) wiec tez nie powinnam narzekac.
Poza tym cel byl szczytny;) Prawie 4 letnie cudo spi obok, a drugie broi w srodku. I za nic na swiecie juz bym tego nie chciala zamienic. Nawet jakbym miala 100 dobic;)

Chyba to ten czas ze kazda cos boli;) u mnie dalej pachwiny bola, brzuch intensywnie cwiczy i tez pojawil sie bol jak na okres ale nie trwa jakos dlugo. Ciekawa jestem jak u mnie wyglada sytuacja z szyjka i ile Mala juz wazy;) a wizyta dopiero za tydzien, a od ostatniej juz 3 tyg minely. Myslalam ze pod koniec bedzie mi kazal czesciej przychodzic a nie po 4tyg.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry