reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja czuje ostatnio jakby mi coś tam się rozrywało [emoji14] ale szyjka długa i zamknięta.

3jgxskjox8hy3b2y.png

Dokładnie, albo taki ucisk, że nie da rady zrobic kroku dużego tylko takie tip-top. Pod koniec poprzedniej ciąży miałam wrażenie, że główkę synka mam między nogami

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Ja mam nerwicę obcinania metek zawsze i wszędzie. Dzis juz chciałam ciachnac przy wózku nowym, ale sie powstrzymałam bo moze gwarancja padnie. Pewnie jak poużywam z dzieckiem przez kilka tygodni i bedzie ok to obetnę.
W ubraniach wszędzie. Co przy dziecięcych ciuszkach jest problemowe , bo potem nie wiesz jaki to rozmiar, no i pewnie utrudnia to późniejszą sprzedaż.

Pisałam w wątku zakupowym, monitor mamy po starszaku i teraz też będziemy używać. Dla mnie to must have ;)
Przy synku alarm włączył się 3 razy, raz nawet nie obudził synka i mąż musiał mocno nim potrząsać by się wybudził i odetchnął - nie wiem co by było gdyby nie było monitora - może to nic takiego, a może wlasnie synek by się udusił - w każdym razie nie żałuję zakupu :)

74703e3kkwoaumma.png

Młodamama trzymam kciuki, aby wszystko było ok!

Ciacho o cholera.... niedobrze się dzieje, ale jesteś w szpitalu pod dobrą opieką i zaradzą cos na pewno..

Dziewczynki to już końcówka ciąży i nasze organizmy są mocno przeciążone... im dalej w "las" tym więcej niespodzianek... oby jak najmniej.

Jade na szpital[emoji22] glowa od rana mnie bolala, teraz mi wyszly wypieki jakbym biegala..mierze cosnienie a tu 140/90[emoji22] jak ja swoje mam 110 gora zazwyczaj 90

A jaki Masz puls? Ja ostatnio jak mialam stan podgoraczkowy to cisnienie bylo dobre,ale puls wyzszy bo okolo 110.No i ze szpitala wlasnie mi podpowiedzieli ,ze jakjest goraczka to i puls wysoki i to nie dobrze dla dzidzi☹️.Jakie to wszystko wazne,dobrze ze kontrolujesz.Napisz co Ci powiedzieli w szpitalu,powodzenia i kciukasy zeby cisnienie wrocilo do normy[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czuje ostatnio jakby mi coś tam się rozrywało [emoji14] ale szyjka długa i zamknięta.

3jgxskjox8hy3b2y.png
ja tez mam takie uczucie juz od poprzedniej wizyty ale lekarka sprawdzala i z szyjka wszystko ok, jutro wizytuje wiec sie okaże czy nadal ok
Kazda ciaza u mnie tak sie konczy...ze robie cc bo cisnienie wywala w kosmos..a ja w zyciu nie mam problemow z cisnieniem na co dzien[emoji52]

trzymam kciuki żeby bylo ok, ja dzisiaj tez miałam tak w trakcie dnia dwa razy ze serce zaczęło tak bic ze az mężowi pokazywałam jak koszulka podskakuje... Ale ja tez z tych nisko ciśnieniowych i az głupio sie przyznać ale nie przyszło mi do głowy żeby zmierzyć cisnienie.... Ale przeszło mi teraz...

reklama
Do góry