reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja czuje ostatnio jakby mi coś tam się rozrywało [emoji14] ale szyjka długa i zamknięta.

3jgxskjox8hy3b2y.png

Dokładnie, albo taki ucisk, że nie da rady zrobic kroku dużego tylko takie tip-top. Pod koniec poprzedniej ciąży miałam wrażenie, że główkę synka mam między nogami

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Ja mam nerwicę obcinania metek zawsze i wszędzie. Dzis juz chciałam ciachnac przy wózku nowym, ale sie powstrzymałam bo moze gwarancja padnie. Pewnie jak poużywam z dzieckiem przez kilka tygodni i bedzie ok to obetnę.
W ubraniach wszędzie. Co przy dziecięcych ciuszkach jest problemowe , bo potem nie wiesz jaki to rozmiar, no i pewnie utrudnia to późniejszą sprzedaż.

Pisałam w wątku zakupowym, monitor mamy po starszaku i teraz też będziemy używać. Dla mnie to must have ;)
Przy synku alarm włączył się 3 razy, raz nawet nie obudził synka i mąż musiał mocno nim potrząsać by się wybudził i odetchnął - nie wiem co by było gdyby nie było monitora - może to nic takiego, a może wlasnie synek by się udusił - w każdym razie nie żałuję zakupu :)

74703e3kkwoaumma.png

Młodamama trzymam kciuki, aby wszystko było ok!

Ciacho o cholera.... niedobrze się dzieje, ale jesteś w szpitalu pod dobrą opieką i zaradzą cos na pewno..

Dziewczynki to już końcówka ciąży i nasze organizmy są mocno przeciążone... im dalej w "las" tym więcej niespodzianek... oby jak najmniej.

Jade na szpital[emoji22] glowa od rana mnie bolala, teraz mi wyszly wypieki jakbym biegala..mierze cosnienie a tu 140/90[emoji22] jak ja swoje mam 110 gora zazwyczaj 90

A jaki Masz puls? Ja ostatnio jak mialam stan podgoraczkowy to cisnienie bylo dobre,ale puls wyzszy bo okolo 110.No i ze szpitala wlasnie mi podpowiedzieli ,ze jakjest goraczka to i puls wysoki i to nie dobrze dla dzidzi☹️.Jakie to wszystko wazne,dobrze ze kontrolujesz.Napisz co Ci powiedzieli w szpitalu,powodzenia i kciukasy zeby cisnienie wrocilo do normy[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czuje ostatnio jakby mi coś tam się rozrywało [emoji14] ale szyjka długa i zamknięta.

3jgxskjox8hy3b2y.png
ja tez mam takie uczucie juz od poprzedniej wizyty ale lekarka sprawdzala i z szyjka wszystko ok, jutro wizytuje wiec sie okaże czy nadal ok
Kazda ciaza u mnie tak sie konczy...ze robie cc bo cisnienie wywala w kosmos..a ja w zyciu nie mam problemow z cisnieniem na co dzien[emoji52]

trzymam kciuki żeby bylo ok, ja dzisiaj tez miałam tak w trakcie dnia dwa razy ze serce zaczęło tak bic ze az mężowi pokazywałam jak koszulka podskakuje... Ale ja tez z tych nisko ciśnieniowych i az głupio sie przyznać ale nie przyszło mi do głowy żeby zmierzyć cisnienie.... Ale przeszło mi teraz...

reklama
Do góry