reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda mówią coś jak długo dziewczynki będą musiały zostać w szpitalu? I nie wiem czy przegapiłam, czy mają już imiona? [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png
Dzieciaki zostaną około 2 tygodni. A imiona są wybrane na 99% Nikola i Emilka.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Umieram ale nie będę wam narzekać.
Co do lęków to ja się boję o spojenie że w trakcie porodu się rozpadnie, serio [emoji23] a tak to jestem przygotowana na komplikacje bo u mnie widocznie nie może być inaczej. Modlę się tylko o niski wymiar kary [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Umieram ale nie będę wam narzekać.
Co do lęków to ja się boję o spojenie że w trakcie porodu się rozpadnie, serio [emoji23] a tak to jestem przygotowana na komplikacje bo u mnie widocznie nie może być inaczej. Modlę się tylko o niski wymiar kary [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie boje odkad dowiedzialam sie, ze Mala moze byc duza o vacuum, o problemy z barkami o to, ze mnie porozrywa... ehhh

p19u9jcg81ehxczt.png

też tak miałam przy pierwszym dziecku. Teraz pewnie też bym chciała by ratowali Marcela, ale wiem, że jestem potrzebna temu mojemu maluchowi i to byłby koniec świata dla niego... ech, oby żadnej z nas nie trzeba było podejmować takich decyzji nigdy

74703e3kkwoaumma.png
A sądziłam, że tylko ja mam takie myśli...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Wróciłam z zakupów. To nie do wiary, że zakupy stały sie dla mnie przykrym obowiazkiem. Nie mam siły... Dzis czuje jakby mi ktos przywiazal wielki ciezki kamien do brzucha, ktory ciągnie mnie w dół... Brzuch sie stawia dzis jakoś często... I jakos tak kłuje mnie tam na dole- w szyjce... Któraś tak ma???
Jeszcze wracając z zakupów rozerwala mi sie raklamowka i zmoklam jak kura... Kapryśna ta wiosenka.dopoludnia bylo naprawdę ok, juz sie wybieralam na plac zabaw z Młoda a zanim sie wyrobilam z obowiązkami to wiatr sie zerwal i leje.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry