reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wróciłam z zakupów. To nie do wiary, że zakupy stały sie dla mnie przykrym obowiazkiem. Nie mam siły... Dzis czuje jakby mi ktos przywiazal wielki ciezki kamien do brzucha, ktory ciągnie mnie w dół... Brzuch sie stawia dzis jakoś często... I jakos tak kłuje mnie tam na dole- w szyjce... Któraś tak ma???
Jeszcze wracając z zakupów rozerwala mi sie raklamowka i zmoklam jak kura... Kapryśna ta wiosenka.dopoludnia bylo naprawdę ok, juz sie wybieralam na plac zabaw z Młoda a zanim sie wyrobilam z obowiązkami to wiatr sie zerwal i leje.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Mam dokladnie tak samo. Odrobina wysilku i mocno kluje w dole, brzuch twardy i ciezki. Checi mam, ale cialo odmawia posluszenstwa:( a w pierwszej ciazy szalalam do ostatniego dnia...i zadnych dolegliwosci... ehh...

reklama
Mam podobnie jak tylko wyjde na dłuższy spacer to często mu wtedy brzuch twardnieje a teraz co raz bardziej bolą mnie miejsca intymne jakby mi coś mnie rozpychało, generalnie przy okresie często miałam takie bóle macicy. Czy to normalne w ciąży?

Pochodziłam dziś po sklepach. poprzymierzałam sukienki, bo za miesiąc idę na wesele. Powiem Wam, że odżyłam. Ostatnio tylko ciąża, ciąża, ciąża, ewentualnie poród. Z zakupów to tylko wyprawka. W ogóle nie czuje się kobieco, gdy wydam kupę kasy, a wracam do domu z wkładkami laktacyjnymi czy majtkami z siatki. Dziękuję za takie zakupy.... Chowam do szafy przyciasną zimową kurtkę, w której czuje się jak dziadówa. Najwyżej zmarznę, ale w końcu mamy k***a wiosnę.

Pochodziłam dziś po sklepach. poprzymierzałam sukienki, bo za miesiąc idę na wesele. Powiem Wam, że odżyłam. Ostatnio tylko ciąża, ciąża, ciąża, ewentualnie poród. Z zakupów to tylko wyprawka. W ogóle nie czuje się kobieco, gdy wydam kupę kasy, a wracam do domu z wkładkami laktacyjnymi czy majtkami z siatki. Dziękuję za takie zakupy.... Chowam do szafy przyciasną zimową kurtkę, w której czuje się jak dziadówa. Najwyżej zmarznę, ale w końcu mamy k***a wiosnę.
O majtki z siatki------> +10000 do kobiecości hahahahah[emoji111]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Emkamat, Zajac to tak zacznę robić koło 6 rano mam obowiązkową pobudke na siusiu więc wtedy będę mieć pierwsze śniadanie bo spać to padam już przed 22

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Do góry