reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też się chwale ja też dwie pralki z rzeczami dla Jaska już się susza [emoji16] jutro następne dwie bo ma być ciepło a później "ukochane" prasowanie [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Hej kochane!Ja właśnie wróciłam z wizyty.Wszystko jest w porządku córeczka ma ok 2300g i bedzie podobno średnim dzieckiem.To chyba lepiej.Mam już termin cc i dostalam wszystkie papiery do wypełnienia do szpitala. Teraz tylko dotrzymać do 05,06 :)

Czy nadal Blanka? W sensie imię zostaje.

Swoją drogą je jestem przekonana, że urodzę 4 lub 5. Sama nie wiem czemu. Moze jakies zakłady w domu zorganizuje ;)

Ostatnia edycja:
O majtki z siatki------> +10000 do kobiecości hahahahah[emoji111]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do końca życia nie zapomnę chyba tego uczucia jakie mi towarzyszyło po porodzie (cc) jak cała sala lekarzy poprosiła mnie o podniesienie koszuli by ocenić jak rana się goi - a tam gacie z siatki [emoji15][emoji85][emoji13]
Ich miny też zdradzały, że zaraz wybuchną śmiechem

74703e3kkwoaumma.png

Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)

Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)
[emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja też raczej z tych wstydliwych..... A jak przyszła do mnie położna środowiskowa po porodzie, i wyjechała z tekstem żebym pokazała jej krocze [emoji23] a ja patrze jak na wariata bo byłam przekonana że ona tylko dziecko przychodzi pooglądać. A to jeszcze przy moim ojcu mówiła [emoji33]

thgfikgneziy9g6d.png

Ostatnia edycja:
Dlaczego ty nie miałaś majtów?! [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do końca życia nie zapomnę chyba tego uczucia jakie mi towarzyszyło po porodzie (cc) jak cała sala lekarzy poprosiła mnie o podniesienie koszuli by ocenić jak rana się goi - a tam gacie z siatki [emoji15][emoji85][emoji13]
Ich miny też zdradzały, że zaraz wybuchną śmiechem

74703e3kkwoaumma.png
Haha dziękuję za chwilę radości i nie pohamowanego śmiechu sama bym się zaczęła śmiać żeby oni się nie musieli wstrzymywać kolejne uroki ciąży

f2w3qqmz0qjoloi2.png

No to ja najpóźniej za 4-5 tygodni się rozpakuje i nie wychodzę że szpitala na 95% do tego czasu sterydy podniosły mi cukier i leżę pod pompą insulinową co godzinę do jutra do 23 po prostu cudownie

f2w3qqmz0qjoloi2.png

reklama
Czy nadal Blanka? W sensie imię zostaje.

Swoją drogą je jestem przekonana, że urodzę 4 lub 5. Sama nie wiem czemu. Moze jakies zakłady w domu zorganizuje ;)
Jest zmiana imienia..
Arya eee przecież oni majty z siaty oglądają pewnie ze 30 razy dziennie, więc już nawet ich nie zauważają[emoji3] dla nas to dziwne ale dla nich dzień jak codzień

Caixa mój termin to 05.06 może urodzimy wraz [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png
O widzisz super!!!Teraz wszystko zalezy od matki natury i naszych maluszków;)

Do góry