reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też się chwale ja też dwie pralki z rzeczami dla Jaska już się susza [emoji16] jutro następne dwie bo ma być ciepło a później "ukochane" prasowanie [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Hej kochane!Ja właśnie wróciłam z wizyty.Wszystko jest w porządku córeczka ma ok 2300g i bedzie podobno średnim dzieckiem.To chyba lepiej.Mam już termin cc i dostalam wszystkie papiery do wypełnienia do szpitala. Teraz tylko dotrzymać do 05,06 :)

Czy nadal Blanka? W sensie imię zostaje.

Swoją drogą je jestem przekonana, że urodzę 4 lub 5. Sama nie wiem czemu. Moze jakies zakłady w domu zorganizuje ;)

Ostatnia edycja:
O majtki z siatki------> +10000 do kobiecości hahahahah[emoji111]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do końca życia nie zapomnę chyba tego uczucia jakie mi towarzyszyło po porodzie (cc) jak cała sala lekarzy poprosiła mnie o podniesienie koszuli by ocenić jak rana się goi - a tam gacie z siatki [emoji15][emoji85][emoji13]
Ich miny też zdradzały, że zaraz wybuchną śmiechem

74703e3kkwoaumma.png

Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)

Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)
[emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja też raczej z tych wstydliwych..... A jak przyszła do mnie położna środowiskowa po porodzie, i wyjechała z tekstem żebym pokazała jej krocze [emoji23] a ja patrze jak na wariata bo byłam przekonana że ona tylko dziecko przychodzi pooglądać. A to jeszcze przy moim ojcu mówiła [emoji33]

thgfikgneziy9g6d.png

Ostatnia edycja:
Dlaczego ty nie miałaś majtów?! [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do końca życia nie zapomnę chyba tego uczucia jakie mi towarzyszyło po porodzie (cc) jak cała sala lekarzy poprosiła mnie o podniesienie koszuli by ocenić jak rana się goi - a tam gacie z siatki [emoji15][emoji85][emoji13]
Ich miny też zdradzały, że zaraz wybuchną śmiechem

74703e3kkwoaumma.png
Haha dziękuję za chwilę radości i nie pohamowanego śmiechu sama bym się zaczęła śmiać żeby oni się nie musieli wstrzymywać kolejne uroki ciąży

f2w3qqmz0qjoloi2.png

No to ja najpóźniej za 4-5 tygodni się rozpakuje i nie wychodzę że szpitala na 95% do tego czasu sterydy podniosły mi cukier i leżę pod pompą insulinową co godzinę do jutra do 23 po prostu cudownie

f2w3qqmz0qjoloi2.png

reklama
Czy nadal Blanka? W sensie imię zostaje.

Swoją drogą je jestem przekonana, że urodzę 4 lub 5. Sama nie wiem czemu. Moze jakies zakłady w domu zorganizuje ;)
Jest zmiana imienia..
Arya eee przecież oni majty z siaty oglądają pewnie ze 30 razy dziennie, więc już nawet ich nie zauważają[emoji3] dla nas to dziwne ale dla nich dzień jak codzień

Caixa mój termin to 05.06 może urodzimy wraz [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png
O widzisz super!!!Teraz wszystko zalezy od matki natury i naszych maluszków;)

Do góry