reklama
Monya81
Fanka BB :)
Hej kochane!Ja właśnie wróciłam z wizyty.Wszystko jest w porządku córeczka ma ok 2300g i bedzie podobno średnim dzieckiem.To chyba lepiej.Mam już termin cc i dostalam wszystkie papiery do wypełnienia do szpitala. Teraz tylko dotrzymać do 05,06
Czy nadal Blanka? W sensie imię zostaje.
Swoją drogą je jestem przekonana, że urodzę 4 lub 5. Sama nie wiem czemu. Moze jakies zakłady w domu zorganizuje
Ostatnia edycja:
Arya88
Fanka BB :)
O majtki z siatki------> +10000 do kobiecości hahahahah[emoji111]
Do końca życia nie zapomnę chyba tego uczucia jakie mi towarzyszyło po porodzie (cc) jak cała sala lekarzy poprosiła mnie o podniesienie koszuli by ocenić jak rana się goi - a tam gacie z siatki [emoji15][emoji85][emoji13]
Ich miny też zdradzały, że zaraz wybuchną śmiechem
Kacprysiowo
Moderatorka
Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)
*Vanilia*
Moderatorka
[emoji23][emoji23][emoji23]Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Ale ja też raczej z tych wstydliwych..... A jak przyszła do mnie położna środowiskowa po porodzie, i wyjechała z tekstem żebym pokazała jej krocze [emoji23] a ja patrze jak na wariata bo byłam przekonana że ona tylko dziecko przychodzi pooglądać. A to jeszcze przy moim ojcu mówiła [emoji33]
Ostatnia edycja:
Dlaczego ty nie miałaś majtów?! [emoji23]Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha dziękuję za chwilę radości i nie pohamowanego śmiechu sama bym się zaczęła śmiać żeby oni się nie musieli wstrzymywać kolejne uroki ciąży
reklama
Jest zmiana imienia..Czy nadal Blanka? W sensie imię zostaje.
Swoją drogą je jestem przekonana, że urodzę 4 lub 5. Sama nie wiem czemu. Moze jakies zakłady w domu zorganizuje
O widzisz super!!!Teraz wszystko zalezy od matki natury i naszych maluszkówArya eee przecież oni majty z siaty oglądają pewnie ze 30 razy dziennie, więc już nawet ich nie zauważają[emoji3] dla nas to dziwne ale dla nich dzień jak codzień
Caixa mój termin to 05.06 może urodzimy wraz [emoji4]