Ja też Ujastek ale polecano mi także ŻeromskiegoJa na Ujastku mam blisko i bylam tam na szkole rodzenia. No i kolezanki polecaly ale zastanawialam sie tez nas Kopernikiem
4
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja też Ujastek ale polecano mi także Żeromskiego
O Zeromskim tez slyszalam dobre opinie, ale jakos nie lubie tego szpitala mialam tam duuuuzo zajec na studiach i mam jakis uraz a na kiedy masz termin?
cymera
Fanka BB :)
ja miałam praktykę w szpitalu Rydygiera , było całkiem fajnie . Leżałam tam tez 2 dni na ginekologi , super opiekaO Zeromskim tez slyszalam dobre opinie, ale jakos nie lubie tego szpitala mialam tam duuuuzo zajec na studiach i mam jakis uraz a na kiedy masz termin?
ja miałam praktykę w szpitalu Rydygiera , było całkiem fajnie . Leżałam tam tez 2 dni na ginekologi , super opieka
Łoho! Do Rydygiera to juz w ogole sie nachodzilam na studiach mielismy tam duzo zajec. No i praktyki tez tam mialam bo ja po fizjoterapii, Ty chyba tez z tego co kojarZe? i tez tam lezalam ale na obserwacji 24h
Rybcia2309
Eee tam aż tak nie przybierzemy [emoji4] ja też mam koszule tak jakby na terazKupiłam dziś w pepco dwie koszule nocne takie naramiączka, będzie wygodnie wyjąć pierś i nic nie będę musiała rozpinać czy zapinać. Tylko, że jestem taka mądra, że kupiłam je na mój obecny rozmiar :/ w ogóle nie pomyślałam, że to jeszcze dwa miesiące...
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Konwalia6
Ja mam lekarke z Kopernika i chyba bedzie mi robic cesarke. Jeszcze nie zdecydowalam czy sn czy cc. Mam tez tam najblizejRodzilam tam pierwsza coreczke. Nagla cesarka, bo na ktg ktore mialam tam robione wyszlo przy skurczu wstrzymanie akcji serca plodu. Mini linia na zapisie, ale juz mnie nie puscili. Od razu na oddzial i naprawde super profesjonalna opieka. Badalo mnie chyba 5 lekarzy, caly czas monitoring ktg potem oksytocyna w kroplowce. Po kolejnym zlym zapisie cesarka w 5 min. A tam na sali muzyka!*, polozna mnie glaskala po glowie i rekach i caly czas mowila do mnie co sie dzieje. Super lekarki, chyba z 6 osob caly czas przy mnie. Bylam bardzo zaskoczona ze to moze tak wygladac w polskim szpitalu Potem bajka sie skonczyla na oddziale. Niemile polozne, i denerwujace lekarki stazystki. Nawet przeciwbolowe tabl musialam sobie kupic, bo mi nie chcialy dawac! Dzien po cesarce...moje kolezanki rodzily we wszystkich wymienionych szpitalach i byly zadowolone. Takze w krk spory wybor mamy
Termin cc na 05,06 (musze sie stawic 04,06) Chyba że córcia sie pospieszy..O Zeromskim tez slyszalam dobre opinie, ale jakos nie lubie tego szpitala mialam tam duuuuzo zajec na studiach i mam jakis uraz a na kiedy masz termin?
Termin cc na 05,06 (musze sie stawic 04,06) Chyba że córcia sie pospieszy..
Ja planowo mam na 10.06, ale to sn wiec kto wie co sie wydarzy moze sie spotkamy )
Nigdy więcej czekolady wieczorem..Dziecko mi tak wariuje że zwariować można..Czy wy tez tak macie ze jak sie położycie na boku to dziecko was kopie..?Automatycznie musze wrócić do pozycji na wznak bo sie boję że może uciskam małą..
reklama
yoohoosek
Ja mam lekarke z Kopernika i chyba bedzie mi robic cesarke. Jeszcze nie zdecydowalam czy sn czy cc. Mam tez tam najblizejRodzilam tam pierwsza coreczke. Nagla cesarka, bo na ktg ktore mialam tam robione wyszlo przy skurczu wstrzymanie akcji serca plodu. Mini linia na zapisie, ale juz mnie nie puscili. Od razu na oddzial i naprawde super profesjonalna opieka. Badalo mnie chyba 5 lekarzy, caly czas monitoring ktg potem oksytocyna w kroplowce. Po kolejnym zlym zapisie cesarka w 5 min. A tam na sali muzyka!*, polozna mnie glaskala po glowie i rekach i caly czas mowila do mnie co sie dzieje. Super lekarki, chyba z 6 osob caly czas przy mnie. Bylam bardzo zaskoczona ze to moze tak wygladac w polskim szpitalu Potem bajka sie skonczyla na oddziale. Niemile polozne, i denerwujace lekarki stazystki. Nawet przeciwbolowe tabl musialam sobie kupic, bo mi nie chcialy dawac! Dzien po cesarce...moje kolezanki rodzily we wszystkich wymienionych szpitalach i byly zadowolone. Takze w krk spory wybor mamy
Przy pierwszym porodzie rozważałam Kopernika (tez mam stamtąd lekarza) ale wlasnie ta opieka poporodowa mnie odstraszyła, lekarz przyznał racje, że wie jak jest i nie namawia.
Szkoda dobry szpital, super lekarze a opieka poporodowa brrrrrr nie znam kobiety która tam rodziła i dobrze wspominała [emoji17]
Ja trzecie cc i trzeci raz Żeromski!
"Ujastkowe" dziewczyny nie chce straszyć ale wybierzcie sobie jakiś backupowy szpital. Trzy moje znajome (w tym jedna jakiś miesiąc temu) zostały odesłane do innego szpitala ze względu na brak miejsca [emoji57]