reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
ja miałam praktykę w szpitalu Rydygiera , było całkiem fajnie . Leżałam tam tez 2 dni na ginekologi , super opieka

Łoho! Do Rydygiera to juz w ogole sie nachodzilam na studiach :D mielismy tam duzo zajec. No i praktyki tez tam mialam :D bo ja po fizjoterapii, Ty chyba tez z tego co kojarZe?:) i tez tam lezalam ale na obserwacji 24h :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam dziś w pepco dwie koszule nocne takie naramiączka, będzie wygodnie wyjąć pierś i nic nie będę musiała rozpinać czy zapinać. Tylko, że jestem taka mądra, że kupiłam je na mój obecny rozmiar :/ w ogóle nie pomyślałam, że to jeszcze dwa miesiące...
Eee tam aż tak nie przybierzemy [emoji4] ja też mam koszule tak jakby na teraz

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam lekarke z Kopernika i chyba bedzie mi robic cesarke. Jeszcze nie zdecydowalam czy sn czy cc. Mam tez tam najblizej;)Rodzilam tam pierwsza coreczke. Nagla cesarka, bo na ktg ktore mialam tam robione wyszlo przy skurczu wstrzymanie akcji serca plodu. Mini linia na zapisie, ale juz mnie nie puscili. Od razu na oddzial i naprawde super profesjonalna opieka. Badalo mnie chyba 5 lekarzy, caly czas monitoring ktg potem oksytocyna w kroplowce. Po kolejnym zlym zapisie cesarka w 5 min. A tam na sali muzyka!*, polozna mnie glaskala po glowie i rekach i caly czas mowila do mnie co sie dzieje. Super lekarki, chyba z 6 osob caly czas przy mnie. Bylam bardzo zaskoczona ze to moze tak wygladac w polskim szpitalu:) Potem bajka sie skonczyla na oddziale. Niemile polozne, i denerwujace lekarki stazystki. Nawet przeciwbolowe tabl musialam sobie kupic, bo mi nie chcialy dawac! Dzien po cesarce...moje kolezanki rodzily we wszystkich wymienionych szpitalach i byly zadowolone. Takze w krk spory wybor mamy;)

Nigdy więcej czekolady wieczorem..Dziecko mi tak wariuje że zwariować można..Czy wy tez tak macie ze jak sie położycie na boku to dziecko was kopie..?Automatycznie musze wrócić do pozycji na wznak bo sie boję że może uciskam małą..

reklama
Ja mam lekarke z Kopernika i chyba bedzie mi robic cesarke. Jeszcze nie zdecydowalam czy sn czy cc. Mam tez tam najblizej;)Rodzilam tam pierwsza coreczke. Nagla cesarka, bo na ktg ktore mialam tam robione wyszlo przy skurczu wstrzymanie akcji serca plodu. Mini linia na zapisie, ale juz mnie nie puscili. Od razu na oddzial i naprawde super profesjonalna opieka. Badalo mnie chyba 5 lekarzy, caly czas monitoring ktg potem oksytocyna w kroplowce. Po kolejnym zlym zapisie cesarka w 5 min. A tam na sali muzyka!*, polozna mnie glaskala po glowie i rekach i caly czas mowila do mnie co sie dzieje. Super lekarki, chyba z 6 osob caly czas przy mnie. Bylam bardzo zaskoczona ze to moze tak wygladac w polskim szpitalu:) Potem bajka sie skonczyla na oddziale. Niemile polozne, i denerwujace lekarki stazystki. Nawet przeciwbolowe tabl musialam sobie kupic, bo mi nie chcialy dawac! Dzien po cesarce...moje kolezanki rodzily we wszystkich wymienionych szpitalach i byly zadowolone. Takze w krk spory wybor mamy;)

Przy pierwszym porodzie rozważałam Kopernika (tez mam stamtąd lekarza) ale wlasnie ta opieka poporodowa mnie odstraszyła, lekarz przyznał racje, że wie jak jest i nie namawia.
Szkoda dobry szpital, super lekarze a opieka poporodowa brrrrrr nie znam kobiety która tam rodziła i dobrze wspominała [emoji17]
Ja trzecie cc i trzeci raz Żeromski!

"Ujastkowe" dziewczyny nie chce straszyć ale wybierzcie sobie jakiś backupowy szpital. Trzy moje znajome (w tym jedna jakiś miesiąc temu) zostały odesłane do innego szpitala ze względu na brak miejsca [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry