reklama
Matka:)
Fanka BB :)
Mój Maluszek torturuje mój prawy bok. I ma taką siłę ostatnio, że muszę się ułożyć w takiej pozycji w jakiej jemu jest wygodnie.[emoji33] Już teraz szkoli matke[emoji50]Nigdy więcej czekolady wieczorem..Dziecko mi tak wariuje że zwariować można..Czy wy tez tak macie ze jak sie położycie na boku to dziecko was kopie..?Automatycznie musze wrócić do pozycji na wznak bo sie boję że może uciskam małą..
Sasankaa
No przez 1,5tyg nie chciał mieć drzemek,mimo iż był padnięty jak mucha,ale teraz znów śpi. I dobrze bo był zmęczony wieczorem i bardzo marudny.A w dzien spi jeszcze?
U nas na razie piatek nie widac
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój zaczął tak z miesiąc przed wyjściem czasem cyckać paluszki i ślinił się bardziej ,niczym malutka dzidzia
melomanka
Moj maly tez czasem nie spi w dzien. Wtedy tak 19-20 pada. Ale mam wrazenie, ze w nocy wtedy gorzej spi [emoji6]. A ile Twoj synek dokladnie ma?No przez 1,5tyg nie chciał mieć drzemek,mimo iż był padnięty jak mucha,ale teraz znów śpi. I dobrze bo był zmęczony wieczorem i bardzo marudny.
Mój zaczął tak z miesiąc przed wyjściem czasem cyckać paluszki i ślinił się bardziej ,niczym malutka dzidzia
Sent from my SM-G531F using Forum BabyBoom mobile app
Sasankaa
Też takie mam wrażenie jak nie pośpi. 26msc. A Twój śpi w takim normalnym łóżku czy jeszcze w tym niemowlęcym?Moj maly tez czasem nie spi w dzien. Wtedy tak 19-20 pada. Ale mam wrazenie, ze w nocy wtedy gorzej spi [emoji6]. A ile Twoj synek dokladnie ma?
Sent from my SM-G531F using Forum BabyBoom mobile app
U
użytkownik 167877
Gość
Ja to zero stresu. Tylko ekscytacja i doczekać się nie moge. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Mamusie, które rodzą kolejny raz mam pytanie- czy stresujecie się tym razem bardziej, mniej?
Zając Czerwcowy
Tak moja jeszczecjest ulozona cialkiem po lewej stronie wiec na boku ns ktorym zawsze zasypialam lezec nie zawsze moge bo wariacjom nie ma konca wiec przekladam sie na prawy albo na wznakNigdy więcej czekolady wieczorem..Dziecko mi tak wariuje że zwariować można..Czy wy tez tak macie ze jak sie położycie na boku to dziecko was kopie..?Automatycznie musze wrócić do pozycji na wznak bo sie boję że może uciskam małą..
Zając Czerwcowy
Ciekawostka ciekawe czy na naszych porodowkach by przeszlo [emoji6]
Link do: Poród i masturbacja. Zamiast nacięcia krocza • macierzyństwo • seksualność kobiet
Link do: Poród i masturbacja. Zamiast nacięcia krocza • macierzyństwo • seksualność kobiet
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Matka ja stresuje się bardziej :-(
Dziewczyny co macie planowane cc na który tc??
Dziewczyny co macie planowane cc na który tc??