reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Pociesze, ze ja od tygodnia juz 8 z przodu[emoji6]

8-ki też nie miałam.... [i tu kurtyna milczenia...]...:p

Phi, wasze 7 czy 8 z przodu mają się nijak do mnie [emoji12][emoji12][emoji12]

74703e3kkwoaumma.png

Heheheh... no nie?:-))))

reklama
Witam się po wizycie. Wszystko ok z dzidzią , główka do dołu :) yupiii:)
Waży ok 2100,przystopował o tydzień z tyciem. Ostatnio przytył ok 800-900 gram a teraz tylko 400.
Prawie cały miesiąc nie jadłam kurczaków tylko świnkę,bo akurat zabiliśmy i popatrzcie co te sklepowe kurczaki i indyki napchane hormonami wzrostu robią :O
Ale i tak przewidywana waga na 40 tydzień to ok 3500 ,więc jak na pierwsze dziecko nieźle.
Płci nie było nic a nic widać taki pozawijany :D mówię jako On,bo niby w którymś tygodniu było ,że chłopiec na 100%(tak dobrze było widać) ale teraz i tak nie jestem pewna. Poród pokaże,ciuszki i tak w neutralnych kolorach raczej kupujemy.

Koniec ze współżyciem :( musimy sobie radzić inaczej. To będą ze 3 miesiące posuchy,nigdy tyle nie wytrzymałam :D

BTW w poczekalni były dwie kobiety o których myślałam ,że już będą rodzić a gdy mąż ich słuchał,gdy ja wyszłam to okazało się,że mają termin po mnie . SZOK.Jedna miała taki brzuch ,że ledwo szła. Czułam się przy nich jak początkująca ciąża mimo iż wydaje mi się,że mam duży brzuch.

I ja również 7 z przodu,ale wszyscy mówią że po mnie nie widać,więc nie jest źle :D to pewnie też dzięki temu,że ja również z tych wyższych :)

Witam nową Mamusię ;)

A My po ostatnich zajęciach w szkole rodzenia,ale ten czas leci! Z samej szkoły jestem średnio zadowolona,bo raczej wiele nowego nie wniosła..ale chociaż taki plus,że kilka Pań poznałam,które tam pracują,bo nie mam u nich lekarza prowadzącego.

Jak ja nie mogę doczekać się wizyty, dzisiaj miałam dwa bolesne skurcze i parę twardnień ale zapierdzielam od rana [emoji58]dzieci mi w dupę dały non stop się kłócą i jeszcze coś ich bierze jakieś przeziębienie lub astma bo mają smarki i starszego poddusza [emoji58] jutro siedzi w domu... Będą się znowu kłócić padam na ryj i cierpną mi plecy

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry