reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A najśmieszniejsze ze w weekend usłyszałam od koleżanki, że wyglądam jakbym schudła :D mimo ponad 7kg na plusie. Rozbawila mnie [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Ja też z tych wysokich 168 cm i krótkie grube nogi, co sylwetki nie wydłuża. Aha i szerokie biodra ;-)

To ja widzę, że my tu same takie, bo ja 165 [emoji16] A co do wagi... u mnie 8.
Ze starszą dobiłam do 11, więc zakładam, że teraz będzie podobnie. Ale najzabawniejsze jest to, że u mnie z tylu ciąży nie widać, jak ktoś zajdzie dopiero do przodu to widzi :p Po 5 dniach w szpitalu (bo nam się przeciągnęło), to generalnie wyszło mnie mniej niż przed ciąża (chyba stres i to paskudne szpitalne jedzenie dołożyło) [emoji16]

Ahh bo goraczke mialam przez 4 dni A rqczej taki stan podgoraczkowymiedzy 37,5a38 ,ale wystarczylo zebym sie zle czula,no i nie chciala spadac .Wczoraj zadzwonilam na IP i kazali wziac po 2 paracety na popoludnie i wieczor i leciec na badania do lekarza.Po tym parscetamolu faktycznie spadla ta goraczka ,a okazalo sie ze to jakas infekcja drog moczowych.No ja mam nadzieje,ze mnie nigdzie nie poloza,ona Pewnie musiala mnie uprzedzic w razie w gdyby antybiotyk nie pomogl.Kurde A jeszcze nie dawno do meza mowilam,ze ciesze sie ze nie mialam zadnych chorob i infekcji[emoji82]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję i zdrówka, ale to chyba taki czas, że nie ważne jakbyśmy się starały to coś się do nas przypałęta i tak :(

Jak ja nie mogę doczekać się wizyty, dzisiaj miałam dwa bolesne skurcze i parę twardnień ale zapierdzielam od rana [emoji58]dzieci mi w dupę dały non stop się kłócą i jeszcze coś ich bierze jakieś przeziębienie lub astma bo mają smarki i starszego poddusza [emoji58] jutro siedzi w domu... Będą się znowu kłócić padam na ryj i cierpną mi plecy

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Matulu moja, trzymaj się kobito bo powiało chłodem ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak byłam w szpitalu to tata powiedział że dostałam "puciek". Dziś załamana wchodzę na wagę a tam dokładnie tyle samo co 2 tyg. temu... zostało jeszcze 3 kg żeby nie zobaczyć 7 z przodu, ale wątpię że mi się uda. A no i ja też tych żyraf 167 cm xD [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Kupiłam dziś w pepco dwie koszule nocne takie naramiączka, będzie wygodnie wyjąć pierś i nic nie będę musiała rozpinać czy zapinać. Tylko, że jestem taka mądra, że kupiłam je na mój obecny rozmiar :/ w ogóle nie pomyślałam, że to jeszcze dwa miesiące...

Hej dziewczyny mam na sprzedaż wozek po mojej córce. Był używany tylko pół roku i to rzadko stan idealny. Kolor szaro-pomarańczowy. Zainteresowane kobietki proszę o kontakt telefoniczny lub smsowy po nr 731-972-322. Pozdrawiam .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam na sprzedaż wozek po mojej córce. Był używany tylko pół roku i to rzadko stan idealny. Kolor szaro-pomarańczowy. Zainteresowane kobietki proszę o kontakt telefoniczny lub smsowy po nr 731-972-322. Pozdrawiam .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest temat sprzedaży.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry