Ja siedzac normalnie nawet mam go na kolanach. Nawet jak stoje to już jest niskoDziewczyny czy jak siedzicie (minimalnie pochylone) to czujecie Dzidziola na swoich udach? Bo ja się zastanawiam czy to dlatego, że tak mi brzuch wyskoczył czy dlatego, że juz się opuścił.
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja siadam.od jakiegos czasu w rozkroku pod biurkiem bo jak siedze normalnie to sie gniote
A moja cora wlasnie tak szalala, ze talerze, ktory mi lezal na brzuchu zsunela [emoji23]
A moja cora wlasnie tak szalala, ze talerze, ktory mi lezal na brzuchu zsunela [emoji23]
Ja się urodziłam 2700 ale może po mężu będzie duży bo on się urodził ponad 4kgOoo jaaaa [emoji3] ale klocuszek. Moja miała niewiele więcej jak się urodziła w 40 tygodniu [emoji33]
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Powiem wam , ze ja to juz nie wierze w wage np po rodzicach. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wazylam 2700. Maz 2800. Ja jestem drobna i mala on tez mamy po ok 165 wzrostu oboje . A pierwszy synek 3600 . Teraz drugi zapowiada sie wiecej.
Ja wazylam 2700. Maz 2800. Ja jestem drobna i mala on tez mamy po ok 165 wzrostu oboje . A pierwszy synek 3600 . Teraz drugi zapowiada sie wiecej.
Zając to ty dzisiaj pomyliłaś sale na szkole rodzenia?Ja siadam.od jakiegos czasu w rozkroku pod biurkiem bo jak siedze normalnie to sie gniote
Ja ważylam 3700 a mój mąż 3500. Rozmawiałam też z moją mamą i siostrą o ich pierwszych porodach ile trwał i np. moja mama rodzila 2 godziny, a siostra 5 mam cichą nadzieję na szybki poród :-) Jesteśmy podobnie zbudowane i ogólnie mam wysoki próg bólu i jestem bardzo zdeterminowana aby rodzić naturalnie.
Zając Czerwcowy
Tak to byłam ja [emoji23] [emoji23] [emoji23] wy już skończyliście szkołę ? A Ty w tej poerwszej grupie ... tak mi coś nie pasowały twarzeZając to ty dzisiaj pomyliłaś sale na szkole rodzenia?
Tak dzisiaj ostatnie zajęcia były. A wy jeszcze nie koniec? Twój mąż obok mojego usiadł nawet tacy trochę podobniTak to byłam ja [emoji23] [emoji23] [emoji23] wy już skończyliście szkołę ? A Ty w tej poerwszej grupie ... tak mi coś nie pasowały twarze
Kurcze, ale chyba strach ryzykować... A od czego masz taki krzywy kręgosłup? Po prostu taki?ostatnio też mam myśli żeby spróbować samej. Alw boje się zaryzykować
reklama
Bellax123!
od początku było coś nie tak i mimo leczenia było coraz gorzej. Teraz mam około 30stopni skrzywienia, zrotowane kręgi, zniekształcone żebra i płuca, skrzywione biodra i wyrośl kostną na C7 ;/Kurcze, ale chyba strach ryzykować... A od czego masz taki krzywy kręgosłup? Po prostu taki?