reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Zaglądam tu często czy już któraś nie urodziła ;) OBY NIE! Ja na luzie chciałam się w połowie maja spakować i poprać ciuchy itp ale zrobię to wcześniej. Jutro przyjdzie paczka z apteki to się biorę.

A ktory tydzien bo nie widzę ?

oar8pg4nab30d7zr.png

32 [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymać kciuki za jutrzejsze wyjście ;) i tak już mi nic prócz antybiotyku nie dają, więc leżeć mogę sobie w domu. oby Bo dłuższych rozmyślaniach, pogadałam z synem żeby jeszcze chociaż 2 pełne tygodnie poczekał. jak się urodzi w 36tc to już będzie ok :)

w57vyx8dubspq12k.png

Wyciszyli mi skurcze majonezem (edit: haha słownik :D miało być magnezem :D)

To jakaś wielkanocna terapia była- wyciszanie skurczy majonezem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze jajeczko powinni do tego dodawać [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

To jakaś wielkanocna terapia była- wyciszanie skurczy majonezem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze jajeczko powinni do tego dodawać [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

Hehehe jajeczka dali w nd na śniadanie ale już sobie odpuściłam bo pakowałam się biegusiem do domu :)

reklama
Do góry