reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aleksandra jakie są tego objawy??
Mój skarb też teraz ma stan podgoraczkowy, dlaczego?? Nie wiem, pewnie coś się kluje. Dobrze ze spać nie mogę będę czuwać i kontrolowac
Ból ucha. Jak tylko powiedział że boli go ucho to na gwałt zaczęłam obdzwaniac przychodnie bo z uchem nie ma żartów, sama miałam ostre zapalenie ucha z 5 razy jako dziecko.

Nie pamiętam w jakim wieku twój, jak już mówi to wiadomo, a przy mniejszych to trzeba patrzeć czy za ucho nie szarpie i nie dotyka tam często.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Madziarra i ty nas straszysz? Matko bosko aż boję się tu zaglądać bo zaraz wszystkie będziemy pisać że szpitala. Ja mam nadzieje ze nie zapeszylam ta swoją spakowana walizka i ze sama zaraz do szpitala nie trafię.

Trzymam za was kochane kciuki. Az mi palców brakuje [emoji15]

W nocy bolał mnie brzuch. Rano czytam forum , a tu dziewczyny w szpitalu. Boże... Myślę sobie o cho, będę następna. I tak łaziłam cały dzień z tymi bólami i sprawdzałam czy wody nie odchodzą. A to tylko niestrawność poświąteczna :p :p :p Po wizycie w toalecie bóle minęły :p

W nocy bolał mnie brzuch. Rano czytam forum , a tu dziewczyny w szpitalu. Boże... Myślę sobie o cho, będę następna. I tak łaziłam cały dzień z tymi bólami i sprawdzałam czy wody nie odchodzą. A to tylko niestrawność poświąteczna :p :p :p Po wizycie w toalecie bóle minęły :p
O to to... mnie jak po świętach przeczyścilo to miałam wrażenie ze klozet rozwale[emoji12]

Po usg wszystko dobrze mala 1870 gram ,rosnie jak na drozdzach,odwrocila sie w koncu uff.Podobno podobna do tatusia,ale ja tam nic nie widze hah.No i wedlug przypuszczen poloznej bedzie 3800 na mecie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Na jakiej podstawie polozna przypuszcza ? Bo u mnie w 31 tyg waga kloca podobna ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dokładnie jak w 1 ciąży spakowałam to wieczorem byłam w szpitalu;) wiec nie pakuje ale pranie pierwsze dzisiaj wstawiłam i na wszelki wypadek cos podszykuje ale do szafki a nie torby;););)

Do góry