reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzis pierwszy dzien na L4
Moja córka od rana goraczka 39 ° i ciezko zbić :/ po lakarzy dostalosmy antybiotyk bo ma zapalenie ukladu moczowego...pieknie :(

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Mlodamama trzymamy kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️badz silna kochana.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dobra to skoro tu taka adrenalina to powiedzcie mi czy któraś ma upławy co jakiś czas po siku mam taki dziwny jaśniutko zielony śluz [emoji58] wizyta za tydzień więc nie panikuje ale ma któraś?

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Proponuję badanie moczu ewentualnie później posiew i posiew wymazu z pochwy koniecznie jak mi sie zaległy bakterie to tak miałam.. Żółto zielonkowate bardzo mało ale jednak i 7 dni antybiotyku i po problemie :D

Ja dzis pierwszy dzien na L4
Moja córka od rana goraczka 39 ° i ciezko zbić :/ po lakarzy dostalosmy antybiotyk bo ma zapalenie ukladu moczowego...pieknie :(

5djylbetecfse5n6.png
To ta pogoda chyba, jakaś plaga chorobowa. Ledwo wyleczyliśmy przeziębienie i wlasnie wracamy od pediatry z diagnozą wirusowego zapalenia ucha :/

Młodamama trzymaj się tam, z sączeniem można trochę pociągnąć, co lekarze mówią?

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja na razie mam 3 takie sportowe na noc do karmienia, je łatwo odchylić i rozmiarem się nie musze przejmować ;) a tak to jeden z usztywnianymi miskami i z fiszbinami . Nie mam pojęcia jak będzie z karmieniem i jaki będe mieć rozmiar więc na razie nie szaleje.

Link do: Koszula nocna ciążowa i do karmienia L/XL Kolory ja nie kombinuję z mniejszymi bo wiem że cyc będzie wielki :D, Zajączku a ty podeślij linka do tych staników bo z moim rozmiarem....... w Lidlu nie kupię.
Nuner aukcji mojego hmmm beretu ;) 6694783764 nie jest to piękne ale do szpitala i na noc w sam raz. Kupie bialy i czarny.
5857443531 moze jeszcze ten bo z fiszbiną po domu.
6486871077 a te kazdy kolor na ,, wyjscia" co by wstydu nie bylo cycka wyjac ;)

Są tanie akurat na poczatek. A jak juz sie ogarne to pojde do mojego ukochanego esotique bo oni tam maja do karmienia :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Nuner aukcji mojego hmmm beretu ;) 6694783764 nie jest to piękne ale do szpitala i na noc w sam raz. Kupie bialy i czarny.
5857443531 moze jeszcze ten bo z fiszbiną po domu.
6486871077 a te kazdy kolor na ,, wyjscia" co by wstydu nie bylo cycka wyjac ;)

Są tanie akurat na poczatek. A jak juz sie ogarne to pojde do mojego ukochanego esotique bo oni tam maja do karmienia :)

p19u9jcg81ehxczt.png
O też je przedtem chciałam zamawiać :) , daj znać jak cycek w nich się prezentuje gdy przyjdą ;)
Nazwa sprzedawcy fajna :)

Do góry