reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Monya no musze musze w ta sobote postaramy sie podjechac bo nihdy nic nie wiadomo
Zając Czerwcowy
Bellax szkoła nie zając
Ide na usg tarczycy. Odebralam dzis wyniki krwi i moczu z rana. Wszystko w normach dla ciezarnych z tego co widze. Jutro wizyta.
Ide na usg tarczycy. Odebralam dzis wyniki krwi i moczu z rana. Wszystko w normach dla ciezarnych z tego co widze. Jutro wizyta.
Proponuję badanie moczu ewentualnie później posiew i posiew wymazu z pochwy koniecznie jak mi sie zaległy bakterie to tak miałam.. Żółto zielonkowate bardzo mało ale jednak i 7 dni antybiotyku i po problemieDobra to skoro tu taka adrenalina to powiedzcie mi czy któraś ma upławy co jakiś czas po siku mam taki dziwny jaśniutko zielony śluz [emoji58] wizyta za tydzień więc nie panikuje ale ma któraś?
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
rudziutka38
Link do: Koszula nocna ciążowa i do karmienia L/XL Kolory ja nie kombinuję z mniejszymi bo wiem że cyc będzie wielki , Zajączku a ty podeślij linka do tych staników bo z moim rozmiarem....... w Lidlu nie kupię.Ja wypatrzylam na allegro takie do szpitalne staniki i na noc. Kupie ze dwa takie miekkie. I ze dwa takie z fiszbiną
Aleksandrax
To ta pogoda chyba, jakaś plaga chorobowa. Ledwo wyleczyliśmy przeziębienie i wlasnie wracamy od pediatry z diagnozą wirusowego zapalenia ucha :/Ja dzis pierwszy dzien na L4
Moja córka od rana goraczka 39 ° i ciezko zbić :/ po lakarzy dostalosmy antybiotyk bo ma zapalenie ukladu moczowego...pieknie
Młodamama trzymaj się tam, z sączeniem można trochę pociągnąć, co lekarze mówią?
Sasankaa
Ja na razie mam 3 takie sportowe na noc do karmienia, je łatwo odchylić i rozmiarem się nie musze przejmować a tak to jeden z usztywnianymi miskami i z fiszbinami . Nie mam pojęcia jak będzie z karmieniem i jaki będe mieć rozmiar więc na razie nie szaleje.
Zając Czerwcowy
Nuner aukcji mojego hmmm beretu 6694783764 nie jest to piękne ale do szpitala i na noc w sam raz. Kupie bialy i czarny.Link do: Koszula nocna ciążowa i do karmienia L/XL Kolory ja nie kombinuję z mniejszymi bo wiem że cyc będzie wielki , Zajączku a ty podeślij linka do tych staników bo z moim rozmiarem....... w Lidlu nie kupię.
5857443531 moze jeszcze ten bo z fiszbiną po domu.
6486871077 a te kazdy kolor na ,, wyjscia" co by wstydu nie bylo cycka wyjac
Są tanie akurat na poczatek. A jak juz sie ogarne to pojde do mojego ukochanego esotique bo oni tam maja do karmienia
reklama
Sasankaa
O też je przedtem chciałam zamawiać , daj znać jak cycek w nich się prezentuje gdy przyjdąNuner aukcji mojego hmmm beretu 6694783764 nie jest to piękne ale do szpitala i na noc w sam raz. Kupie bialy i czarny.
5857443531 moze jeszcze ten bo z fiszbiną po domu.
6486871077 a te kazdy kolor na ,, wyjscia" co by wstydu nie bylo cycka wyjac
Są tanie akurat na poczatek. A jak juz sie ogarne to pojde do mojego ukochanego esotique bo oni tam maja do karmienia
Nazwa sprzedawcy fajna