reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na jakiej podstawie polozna przypuszcza ? Bo u mnie w 31 tyg waga kloca podobna ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Tak dokladnie to nie wiem jak ona wrozyla,ale mowila ze na Ten wiek ciazy to jest do przodu 9% i tam jakies czary mary wyszlo jej tyle.To ty wedlug niej bedziesz miala jeszcze wieksza dziewczynke[emoji85]Ale serio to sa tylko takie domysly,nie wiadomo czy nie urodze wczesniej ,czy pozniej .U mnie poczatek 32 to jeszcze caly tydzien tycia przede mna[emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie jak w 1 ciąży spakowałam to wieczorem byłam w szpitalu;) wiec nie pakuje ale pranie pierwsze dzisiaj wstawiłam i na wszelki wypadek cos podszykuje ale do szafki a nie torby;););)
Ja też na razie w szafkach trzymam, a walizka pusta stoi w sypialni. Miałam już w kwietniu być spakowana, ale się zeszło :p

Obyśmy się wszystkie naraz nie wysypały ;) A tak poważnie, trzymam & dziewczyny za Was i za siebie też. Zapobiegawczo będę odpoczywać ile się da, chociaż z dwójką dzieci to nie takie proste.Wizytę mam w poniedziałek i zabaczymy co i jak.

Powiedzcie mi czy Wasze szkraby też mnie się ruszają? tzn ruchy są niby wszystko ok, ale jakoś tak rzadziej wydaje mi się. Wiem,że coraz mniej miejsca w brzuchu itp ale panika jakaś jest.

Mój synek w święta się mniej ruszał: D chyba odpoczywał,ale od wczoraj nadrabia. Wczoraj bawiliśmy się z mężem w łapanie stopki. ,[emoji1]

f2w3rjjgwqepia0h.png

Mama ale Ty chyba maluszki wcześniej też rodziłas.??

Gaya mój jeszcze szaleje. Jednak dr.mi ostatnio mówił żebym się nie wystraszyla jak mniej zacznie harcowac bo to normalne.

reklama
Do góry