reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Zaglądam tu często czy już któraś nie urodziła ;) OBY NIE! Ja na luzie chciałam się w połowie maja spakować i poprać ciuchy itp ale zrobię to wcześniej. Jutro przyjdzie paczka z apteki to się biorę.

A ktory tydzien bo nie widzę ?

oar8pg4nab30d7zr.png

32 [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymać kciuki za jutrzejsze wyjście ;) i tak już mi nic prócz antybiotyku nie dają, więc leżeć mogę sobie w domu. oby Bo dłuższych rozmyślaniach, pogadałam z synem żeby jeszcze chociaż 2 pełne tygodnie poczekał. jak się urodzi w 36tc to już będzie ok :)

w57vyx8dubspq12k.png

Wyciszyli mi skurcze majonezem (edit: haha słownik :D miało być magnezem :D)

To jakaś wielkanocna terapia była- wyciszanie skurczy majonezem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze jajeczko powinni do tego dodawać [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

To jakaś wielkanocna terapia była- wyciszanie skurczy majonezem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jeszcze jajeczko powinni do tego dodawać [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

Hehehe jajeczka dali w nd na śniadanie ale już sobie odpuściłam bo pakowałam się biegusiem do domu :)

reklama
Do góry