reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O też je przedtem chciałam zamawiać :) , daj znać jak cycek w nich się prezentuje gdy przyjdą ;)
Nazwa sprzedawcy fajna :)
No no tez sie z niej smialam [emoji23] dobrze ze nie wesoly cycuszek ;) powiedz powiedz bo ja to dopiero po 10tym bede kupowala :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Mlodamama kurcze trzymamy kciuki za was co byście jeszcze trochę w dwupaku powiedzieli.

Jestem padnięta. Dzisiaj w szkole było o laktacji i karmieniu piersią i spoko sie słuchało ale tak mi się spać chciało ze mało co zapamiętałam. Gadżety oczywiście dostałam wiec spoko.

Aleksandra jakie są tego objawy??
Mój skarb też teraz ma stan podgoraczkowy, dlaczego?? Nie wiem, pewnie coś się kluje. Dobrze ze spać nie mogę będę czuwać i kontrolowac

Nuner aukcji mojego hmmm beretu ;) 6694783764 nie jest to piękne ale do szpitala i na noc w sam raz. Kupie bialy i czarny.
5857443531 moze jeszcze ten bo z fiszbiną po domu.
6486871077 a te kazdy kolor na ,, wyjscia" co by wstydu nie bylo cycka wyjac ;)

Są tanie akurat na poczatek. A jak juz sie ogarne to pojde do mojego ukochanego esotique bo oni tam maja do karmienia :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ta pierwsza aukcja to ja sobie kupilam identyczne u siebie na ryneczku. Są mega wygodne jak dla mnie. Nie za ładne ale jakoś na wybory miss się teraz nie wybieram wiec narazie mi stykna.

Po usg wszystko dobrze mala 1870 gram ,rosnie jak na drozdzach,odwrocila sie w koncu uff.Podobno podobna do tatusia,ale ja tam nic nie widze hah.No i wedlug przypuszczen poloznej bedzie 3800 na mecie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A ktory tydzien bo nie widzę ?

oar8pg4nab30d7zr.png

reklama
Nadrobiłam paręnaście stron! :) tak myślałam, że niebawem się zaczną takie wiadomości od Was jakie są ale spoko, nie jesteście same dziewczyny :)

Heda, niech dziewczynki wytrzymają jak najdłużej się da bezpiecznie to przetrzymać a później powitamy pierwsZe raczej czerwcoweczki :) już duże dziewczynki, na pewno sobie poradzą świetnie :)

Bellax, mlodamama wam życzę szybkiego powrotu do domu. Niech wyciszają skurcze i czekać dalej w domku, tak jak ja ;)

Ja wizytę miałam w zeszłą środę. Miałam wcześniej jakieś minimalne plamienia dwa razy i ból piersi jak przy nawale pokarmu. Od razu gin stwierdził, że na pewno coś sie dzieje z szyjką. No i sie dzieje. Leżałam od środy do niedzieli na patologii. Szyjką otwiera się od wewnątrz, czyli tam gdzie główka małego na nią naciska. Wyciszyli mi skurcze majonezem (edit: haha słownik :D miało być magnezem :D), sterydy na płuca dali i wypuścili do domu z nakazem leżenia przynajmniej do majówki. Później mogę rodzić :) synek waży już 2400g więc do 3kg może dobije do porodu :) gin powiedział, że jak będę leżała to do 36tc uda się donosić.. leżę więc ile mogę Ale przy 4ro latce ciężko sprawa .. Tak więc dziewczyny pakujcie torby bo nie znacie dnia ani godziny :) ja akurat w weekend spakowałam a już 3 dni później była mi potrzebna :) na szczescie dla małego mam już wszystkie ubranka w komodzie uszykowane, zostało złożyć lozeczko ale z tym czekam do ostatniej chwili :)

Ostatnia edycja:
Do góry