Co tu się dzieje [emoji85]Dziewczyny, trzymajcie się, nogi złożyć mocno w krzyżyk, brzuchy podciągnąć rękoma i trzymać, żeby jak najdłużej! To tak żartem, ale wiem, że Wam nie do śmiechu, trzymam mocno kciuki aby wszystko poszło jak najpóźniej - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
Bez bicia przyznaje że nadrobiłam tylko płowe wpisów, bo w Święta dałam sobie odpocząć od telefonu... wyjazd do Rodziców bardzo dobrze mi zrobił, Mama pomogła przy starszej Małej (bo ta druga to już młoda Mała
). Do tego "słoiki" na wyjazd i można nawet od kuchni odpocząć!
Pokój w połowie drogi, ale jak Was dzisiaj poczytałam, to gotowa jestem zacząć pakować torbę. A do mnie przypałętały się bakterie w moczu, więc 5. dzień jadę na antybiotyku
a zaraz przecież rozmaz na paciorkowce, wiec daj żeby chociaż to dobrze wyszło, by już nic nie brać do porodu... 33. zaczęty.
Niech moc będzie z nami [emoji16][emoji1320][emoji1307]
PS a ja dziś kupiłam staniczki do karmienia, takie z fiszbinami, by nie zaniedbać tych moich cycuchów [emoji16]piżamka jedna została mi z 1. pobytu w szpitalu, więc dokupiłam jeszcze jedną, też z Allegro, bo po szpitalu i tak ich nie założę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom