reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda to śliczna waga [emoji4] szczególnie jak na bliźniaki

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że już po 2kg mają... Mam mieć usg dzisiaj więc zobaczymy jak tu je pomierzą.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
O ja cie ! heda ! A ja myslalam ,ze to Suelen bedzie pierwsza.Trzymaj sie mocno ,juz niedlugo zobaczysz swoje Skarby[emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

I niech mi ktoś teraz powie ze oszalalam ze juz spakowałam torbę do szpitala!

Heda to maleństwa juz z rozsądną waga. Moja Emilka ważyła dwa tygodnie temu tyle co twoje jedno cudo.

Ja na szczęście już wszystko mam uff.. Wystarczy uprać i poprasować. Muszę dokupić tylko Tamtum Rosa i Octedin. Myślę też o poduszce do karmienia i karuzelce i koniec :D jeśli chodzi o sprawy zakupowe to czuje ulgę:D

f2w3rjjgwqepia0h.png
Ja karuzele kupię ale jak będzie mieć z 2msc. Miałam z TinyLove i była super

Ja ostatnio jak wylądowałam z tym ryzykiem przedwczesnego porodu też trochę zwątpilam i już wszystko poprasowane i ułożone w szafie czeka. Wszystko do szpitala w prawdzie jeszcze nie w torbie ale zebrane w woreczkach strunowych w szafie małego. Kosmetyczka już tylko czeka na szczoteczkę do zębów i też gotowa. W sumie wszystko tylko wrzucić do torby i gotowe już P przeszkolony więc w razie potrzeby sobie poradzi :) nie chciałam jeszcze do torby bo jakby teraz się zaczęło to i tak ubranka by musiał dokupić malutkie więc niepotrzebne zamieszanie by było z wyciąganiem połowy rzeczy..

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
Heda to nieźle Cię wzięło z zaskoczenia! Trzymam kciuki by było dobrze! Ale napewno Maluszki dadza sobie rade! Niech jeszcze posiedza ze 2,3 dni jak mówią lekarze a potem szybciutki nadrobia po drugiej stronie.
Mnie tez ostatnio panika bierze, zwlaszcza w nocy bo w razie w nie mam zapewnionej opieki nad Córka, ale licze, że do 15 maja sie potoczymy w dwupaku a potem niech sie dzieje co chce.
Ja mam dzis wizyte o 16.15. Troche sie martwie, bo ostatnio brzuch czesto sie spina i czuje takie hmmm kłucie w dole...
Moja torba tez nie spakowana ale obiecalam sobie, ze po swietach sie zabiore i za torbe i za pranie, prasowanie itp. Stresuje sie , ze mam wszystko jeszcze w chaosie.
Wogole ilosc ubranek mnie poraża- duuuzo dostałam... Pewnie polowy nawet Maluch nie zalozy...
Jak pogoda? U mnie zimno i prószy śnieg!

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry