reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja uprałam, ale wyprasować nie zdążyłam. Skurcze mnie zastały :( sama poprasowałam aż 8 pieluch i 3 pary skarpetek [emoji23] Dziś babcia wyprasuje resztę. Torbe wczoraj spakowała mama z siostrą... także jak ktoś jest taką Zosią samosią jak ja, to polecam już się za to brać [emoji57]

w57vyx8dubspq12k.png

Kurde, chyba faktycznie czas to ogarnac. U mnie chyba maz musialby sie tym zajac, bo mama 150km stad, a tesciowa 200 :p a w jego umiejetnosci nie do konca wierze hehe :)) takze plan na najblizsze dni- wyprax wszystko, wyprasowac i spakowc torbe;)
A jak u Ciebie? Skurcze sie wyciszyly? Wyjdziesz do domku?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde, chyba faktycznie czas to ogarnac. U mnie chyba maz musialby sie tym zajac, bo mama 150km stad, a tesciowa 200 [emoji14] a w jego umiejetnosci nie do konca wierze hehe :)) takze plan na najblizsze dni- wyprax wszystko, wyprasowac i spakowc torbe;)
A jak u Ciebie? Skurcze sie wyciszyly? Wyjdziesz do domku?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1492498520-aaaaaa.jpeg

Takie były rano. Jak leżę to jest ok, jak wstaje to zaraz brzuch jak kamień i boli ;( zaraz obchod to się może dowiem co dalej

w57vyx8dubspq12k.png

Heda, ale wiesci! Trzymajcie sie, bedzie dobrze! Dawaj znac co tam u Was.

Bellax ja w poprzedniej ciazy mialam tak od 20 tygodnia, jaj lezalam bylo ok, jak stalam to mnie zginelo tak brzuch twardnial i ciagnal.

Dolaczam do tych nieogarnietych. Ja nawet nie mam ubranek po siostrzenicy i od znajomej u siebie. Tez musze sie za nie wziac, posegregowac, poprac ogarnac. Juz sobie mowilam, ze po swietach sie za to wezme.
Ja dzis na 16:20 mam wizyte. Ciekawe czy Niunka sie odwrocila. Czasem po ruchach wydaje mi sie, ze tak, a czasem nie mam pojecia

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

kurczę ja też chyba zacznę prać i prasować , bo ja w Irlandii jestem sama nie mam ani mamy ani cioci czy babci tutaj, Jakoś nie wiedzę mojego męża w akcji z żelazkiem , a jak by mu przyszło samemu torbę pakować do szpitala to nawet nie chcę o tym myśleć .:szok:

Heda, o kurcze już?! Mam nadzieje że z maluszkami wszystko będzie dobrze :)

Ja miałam część rzeczy kupić teraz a reszte w maju, ale jednak kupiłam wszystko w tym msc. Ciuch wstępnie przeprałam bo mnie ten sklepowy zapach wkurzał. 34 tydzień to już nie przelwki ;)

No ja dużo nie przytylam, bo dziś rano 4,7kg dokładnie, a rozstępy coraz to nowe wychodzą.
Troche mnie to denerwuje ,że mimo iż sie smaruje ,dbam by zdrowo jeść i sie nie roztyć, a guzik to daje. Ale co zrobić, taki los :D

ja dziś jeszcze leżę. Dziś mi zrobią usg, a jutro badanie. mam się narazie nie podnosić, więc pewnie do szkoły za szybko nie wrócę nawet jak by mnie już jutro do domciu puścili ;(

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry