reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda to śliczna waga [emoji4] szczególnie jak na bliźniaki

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że już po 2kg mają... Mam mieć usg dzisiaj więc zobaczymy jak tu je pomierzą.

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
O ja cie ! heda ! A ja myslalam ,ze to Suelen bedzie pierwsza.Trzymaj sie mocno ,juz niedlugo zobaczysz swoje Skarby[emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

I niech mi ktoś teraz powie ze oszalalam ze juz spakowałam torbę do szpitala!

Heda to maleństwa juz z rozsądną waga. Moja Emilka ważyła dwa tygodnie temu tyle co twoje jedno cudo.

Ja na szczęście już wszystko mam uff.. Wystarczy uprać i poprasować. Muszę dokupić tylko Tamtum Rosa i Octedin. Myślę też o poduszce do karmienia i karuzelce i koniec :D jeśli chodzi o sprawy zakupowe to czuje ulgę:D

f2w3rjjgwqepia0h.png
Ja karuzele kupię ale jak będzie mieć z 2msc. Miałam z TinyLove i była super

Ja ostatnio jak wylądowałam z tym ryzykiem przedwczesnego porodu też trochę zwątpilam i już wszystko poprasowane i ułożone w szafie czeka. Wszystko do szpitala w prawdzie jeszcze nie w torbie ale zebrane w woreczkach strunowych w szafie małego. Kosmetyczka już tylko czeka na szczoteczkę do zębów i też gotowa. W sumie wszystko tylko wrzucić do torby i gotowe już P przeszkolony więc w razie potrzeby sobie poradzi :) nie chciałam jeszcze do torby bo jakby teraz się zaczęło to i tak ubranka by musiał dokupić malutkie więc niepotrzebne zamieszanie by było z wyciąganiem połowy rzeczy..

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
Heda to nieźle Cię wzięło z zaskoczenia! Trzymam kciuki by było dobrze! Ale napewno Maluszki dadza sobie rade! Niech jeszcze posiedza ze 2,3 dni jak mówią lekarze a potem szybciutki nadrobia po drugiej stronie.
Mnie tez ostatnio panika bierze, zwlaszcza w nocy bo w razie w nie mam zapewnionej opieki nad Córka, ale licze, że do 15 maja sie potoczymy w dwupaku a potem niech sie dzieje co chce.
Ja mam dzis wizyte o 16.15. Troche sie martwie, bo ostatnio brzuch czesto sie spina i czuje takie hmmm kłucie w dole...
Moja torba tez nie spakowana ale obiecalam sobie, ze po swietach sie zabiore i za torbe i za pranie, prasowanie itp. Stresuje sie , ze mam wszystko jeszcze w chaosie.
Wogole ilosc ubranek mnie poraża- duuuzo dostałam... Pewnie polowy nawet Maluch nie zalozy...
Jak pogoda? U mnie zimno i prószy śnieg!

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry