reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To u mnie AFI wynosi 11-12, ale też lekarze mówią, że w normie :)

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Ostatnio wymiotowalam przez zgage ale dziś to klasyczne "poranne mdlosci" których nie utrzymalam.
tydzień czulam się zajebiscie a teraz znów wracam do poziomu kupy. niech chociaż ta pogoda się ogarnie to może i samopoczucie lepsze wroci

To najwazniejsze :) ale jak czytam w necie ze dzieci w tym tyg waza nawet AZ 1.5 kg... to moje 1860 g jest troche ponad norme [emoji85] ale niech rosnie klocuszek mama i tak urodzi ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
[/QUOTE]

No u mnie w 30 było 1350g, ale u mnie w drugą stronę drobina. Oprócz błędu usg - w sensie +/- 300g, dzieci rosną tez skokowo. W jednym tygodniu mocno przyspieszają w innym nie. Najważniejsze, że rosną, niezależnie ile.
A co do porodu, to nie waga jest najważniejsza tylko obwód główki [emoji23]

Kurka zadzwonił do mnie godzinę temu ginekolog, że dzisiaj jednak nie będzie przyjmował. Coś mu wypadło i we wtorek mnie przyjmie. Jestem trochę zła bo chciałam zobaczyć dzidzie. ..

Ja juz po usg 31t2d

Na usg dziewczynki bardzo dobrze. Izunia wstawia sie glowka i waga 1600g, a Ulcia zrobila psikusa i lezy pupcia do dolu z waga 1760g. Upasly mi sie panienki :)

Super wieści. Czym większe tym silniejsze.
A co do szpitala, to ja uważam, ze to bardzo dobra decyzja. Cała Twoje historia obecnej ciąży pokazuje, że szyjka nie daje sobie rady z bliźniaczą ciążą. Szew pomaga, ale jak widać on też ma ograniczone możliwości.
A wiadomo, jak każda kobieta w domu , jeszcze na święta bedzie trudno Ci leżeć.
Jeszcze trochę musicie wytrzymać. Juz bliżej niż dalej !

To najwazniejsze :) ale jak czytam w necie ze dzieci w tym tyg waza nawet AZ 1.5 kg... to moje 1860 g jest troche ponad norme [emoji85] ale niech rosnie klocuszek mama i tak urodzi ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

No u mnie w 30 było 1350g, ale u mnie w drugą stronę drobina. Oprócz błędu usg - w sensie +/- 300g, dzieci rosną tez skokowo. W jednym tygodniu mocno przyspieszają w innym nie. Najważniejsze, że rosną, niezależnie ile.
A co do porodu, to nie waga jest najważniejsza tylko obwód główki [emoji23][/QUOTE]
Aaa no masz racje [emoji23] moze byc klockiem ze zgrabna mala glowka ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry