reklama
Heda
Fanka BB :)
an93
Ja mam 11
Kacprysiowo więc lekarz trzyma rękę na pulsie także spokojnie
emkamat10
Ostatnio wymiotowalam przez zgage ale dziś to klasyczne "poranne mdlosci" których nie utrzymalam.
tydzień czulam się zajebiscie a teraz znów wracam do poziomu kupy. niech chociaż ta pogoda się ogarnie to może i samopoczucie lepsze wroci
tydzień czulam się zajebiscie a teraz znów wracam do poziomu kupy. niech chociaż ta pogoda się ogarnie to może i samopoczucie lepsze wroci
Kacprysiowo
Moderatorka
Zalamioza dziewczyny.
Mlodamama współczuję.
Mlodamama współczuję.
Monya81
To najwazniejsze ale jak czytam w necie ze dzieci w tym tyg waza nawet AZ 1.5 kg... to moje 1860 g jest troche ponad norme [emoji85] ale niech rosnie klocuszek mama i tak urodzi
[/QUOTE]
No u mnie w 30 było 1350g, ale u mnie w drugą stronę drobina. Oprócz błędu usg - w sensie +/- 300g, dzieci rosną tez skokowo. W jednym tygodniu mocno przyspieszają w innym nie. Najważniejsze, że rosną, niezależnie ile.
A co do porodu, to nie waga jest najważniejsza tylko obwód główki [emoji23]
No u mnie w 30 było 1350g, ale u mnie w drugą stronę drobina. Oprócz błędu usg - w sensie +/- 300g, dzieci rosną tez skokowo. W jednym tygodniu mocno przyspieszają w innym nie. Najważniejsze, że rosną, niezależnie ile.
A co do porodu, to nie waga jest najważniejsza tylko obwód główki [emoji23]
Monya81
Super wieści. Czym większe tym silniejsze.
A co do szpitala, to ja uważam, ze to bardzo dobra decyzja. Cała Twoje historia obecnej ciąży pokazuje, że szyjka nie daje sobie rady z bliźniaczą ciążą. Szew pomaga, ale jak widać on też ma ograniczone możliwości.
A wiadomo, jak każda kobieta w domu , jeszcze na święta bedzie trudno Ci leżeć.
Jeszcze trochę musicie wytrzymać. Juz bliżej niż dalej !
Zając Czerwcowy
To najwazniejsze ale jak czytam w necie ze dzieci w tym tyg waza nawet AZ 1.5 kg... to moje 1860 g jest troche ponad norme [emoji85] ale niech rosnie klocuszek mama i tak urodzi
A co do porodu, to nie waga jest najważniejsza tylko obwód główki [emoji23][/QUOTE]
Aaa no masz racje [emoji23] moze byc klockiem ze zgrabna mala glowka
reklama