reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kurde a ja od rana wymiotuje i w toalecie już ze 3 razy bylam- mam nadzieję, ze nie jakiś czyszczenie przed porodem :O
Bo nic bo jadłam co mogloby mi zaszkodzić :/

reklama
Kurde a ja od rana wymiotuje i w toalecie już ze 3 razy bylam- mam nadzieję, ze nie jakiś czyszczenie przed porodem :O
Bo nic bo jadłam co mogloby mi zaszkodzić :/
Oj oj... moze po prostu wracaja Ci objawy 1 trymestru ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Kacprysiowo,a Ty się nie martw tymi wodami skoro są w normie :)lekarz nic nie mówił to jest ok, jeszcze sprawdź za jakiś czas. Kiedy masz jakieś usg?

Suelen przykro mi, że musisz zostać w szpitalu :/ ale wiadomo, najlepiej by dziewczynki jeszcze rosły w brzuszku

Zając ty się wagą nie przejmuj, lepiej duże niż tak jak u mnie, niewiAdomo czy wszystko w porządku...

Kacprysiowo a jaki wynik AFI masz?

74703e3kkwoaumma.png

Mlodamama wypluj to!!

An dziękuję wizytę teraz mam 24 kwietnia i będzie patrzył na wody. Mówił że przerastac do.34 tc potem spadają. Pamiętam że jak wtedy miałam też w gornej granicy normy to każdy badający mnie w szpitalu nie widział problemu i mówili że ok, a ja jak nawiedzona o nie dopytywalam.

reklama
Do góry