rudziutka38
Fanka BB :)
Kurcze siedzimy pod gabinetem a mi się kupę chce .......kurcze teraz [emoji16] chyba ze stresu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję Wam takich dużych zdrowych Dzidzioli!!
Ja dzis byłam mieszkanie oglądać i w końcu jednak znaleźliśmy mieszkanie!! Jutro idziemy wpłacać kaucję i podpisywać umowę będę miała swoje 52 m i na pierwszym piętrze a nie drugim. Nawet słoneczko wyszlo i dzień sie zrobił jakoś milszy! Malemu się chyba udzielił dobry humor bo tańczy tak że nawet jak stoje to widać jego wygibasy! Idę rogaliki robić żeby uczcić
Ale ze co? Przeciez nie pisze ze urodzonych dziewczynek..one tak sa z Suelen caly czas tylko, ze w brzuszkuMlodamama wypluj to!!
An dziękuję wizytę teraz mam 24 kwietnia i będzie patrzył na wody. Mówił że przerastac do.34 tc potem spadają. Pamiętam że jak wtedy miałam też w gornej granicy normy to każdy badający mnie w szpitalu nie widział problemu i mówili że ok, a ja jak nawiedzona o nie dopytywalam.
Mi tez ostatnio wrocily mdlosci paskudne [emoji52] a zgaga i cofanie pokarmu to juz norma [emoji52]Ostatnio wymiotowalam przez zgage ale dziś to klasyczne "poranne mdlosci" których nie utrzymalam.
tydzień czulam się zajebiscie a teraz znów wracam do poziomu kupy. niech chociaż ta pogoda się ogarnie to może i samopoczucie lepsze wroci