Kacprysiowo
Moderatorka
Madireiro koszty jak dla mnie ok.
A macie dziewczyny jakieś konkretne banki na oku??
A macie dziewczyny jakieś konkretne banki na oku??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[/QUOTE]Dziewczyny czy u was apka działa normalnie? Bo mi od 3 dni nie przychodzą powiadomienia. Tak jakby cisza na forum była... Restart wałami już tel i reinstalowałam apke i nic [emoji52]
Co do znieczulenia ja miałam do cc podpajęczynówkowe, gruba jestem, ale dobry anestezjolog poradzi sobie z takim "problemem"
Szkoda, że po takim znieczuleniu trzeba tak długo leżeć plackiem, po porodzie sn od razu można tulic maluszka i w ogóle wstawać (jak jest siła heh) - m.in. dlatego tak bardzo chciałabym teraz vbac
[/QUOTE]Też jestem tego zdania co @yoohoosek nie ma dobrego rozwiązania, i CC i SN są do bani... Może macie jakieś inne propozycje...[emoji39]
Może by tak tata urodził dla odmiany...A ja nawet będę tak dobra i postoje z boku na sali porodowej[emoji39]
A tak poważnie to osobiście wolę SN i mam nadzieję że tak mi się uda urodzić... Wprawdzie CC nigdy nie miałam ale inne zabiegi chirurgiczne już tak i jestem straszna panikara w sensie że bardzo cackam się z raną. Na zasadzie nie dotykać nie ruszać niech się dobrze wygoi najlepiej przez rok... więc nie wiem kto by się moimi brzdacami zajmował po CC [emoji23]