Bellax123!
Fanka BB :)
Jezu kobitki jest coraz gorzej. Czuje jakby mnie rozrywało... tam na dole jestem cała napuchnięta, wszystko miękkie i wrażliwe, nie widze tego dobrze;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja jestem ,,sucha i sciagnieta" po wyjsciu z wanny dlatego po kazdej kapieli wcieram te coraz wieksze ilosci balsamu i oliwki
Pierwsza ciąża i zaczynam tchórzyć. Strach ma wielkie oczy.Nie boj sie :* bedziesz miala wsparcie meza, bedzie z Toba. Chwila moment i bedzie po i bedziesz tulila swoja kruszynke to Twoja pierwsza ciaza ? Jesli tak to co panikujesz- nie eiesz czego sie spodziewac, jakiego bolu itp. A moze nedzie 2h i po wszystkim Ja tak sobie tlumacze
To może pojedź na ip jeśli tak bardzo boliJezu kobitki jest coraz gorzej. Czuje jakby mnie rozrywało... tam na dole jestem cała napuchnięta, wszystko miękkie i wrażliwe, nie widze tego dobrze;(
Kochana spokojnie . mam tak caly czas. Od poczatku ciazy . Z bolu leze ciagle nawet chodzic czasem nie moge . Kiedy masz do lekarza ? Jak szyjka nie leci i rozwarcia nie ma to tak ma byc [emoji4] niestety ale ciaza czasem boli .Jezu kobitki jest coraz gorzej. Czuje jakby mnie rozrywało... tam na dole jestem cała napuchnięta, wszystko miękkie i wrażliwe, nie widze tego dobrze;(
Ja zauważyłam , że jak się nie ma dzieci i długo jest w związku to ludzie pytają : kiedy ślub potem kiedy dziecko a jak ma się już jedno to kiedy drugie. I jeśli komuś trafi się 2 tej samej płaci to będą gadali kiedy syn albo córka nas na szczęście to ominie [emoji16][emoji3]Szczera [emoji16]ale myśle sobie, że ludzie żyją w takim zamkniętym schemacie, jak ma się córkę to drugi musi być chłopak, jak syna to kolejna musi być córka. A jak już ponownie ta sama płeć to zawsze głupio gadają, ni to po złości, albo jakieś "pocieszenia"... ale po co? [emoji16]
A z innej beczki to już któryś raz słyszałam, że skoro mam 2gie dziecko w drodze to połasiłam się na 500+ Mamy XXI wiek, to takie nienormalne chcieć mieć więcej jak jedno dziecko? [emoji87][emoji86][emoji85]
na szczęście już jutro wieczorem. Wcześniej nie leciała, ale rozwarcie na cm było;( coś czuje że te moje urodziny w sobote to przesiedzę przy stole sama : jak na złość cały czas było ok i akurat teraz coś się musiało wyklućKochana spokojnie . mam tak caly czas. Od poczatku ciazy . Z bolu leze ciagle nawet chodzic czasem nie moge . Kiedy masz do lekarza ? Jak szyjka nie leci i rozwarcia nie ma to tak ma byc [emoji4] niestety ale ciaza czasem boli .
Na pewno powinnas przystopowac troszkę i wiecej lezec. Moze organizm daje sygnal [emoji4][emoji4] bedzie dobrze [emoji5]