reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jezu kobitki jest coraz gorzej. Czuje jakby mnie rozrywało... tam na dole jestem cała napuchnięta, wszystko miękkie i wrażliwe, nie widze tego dobrze;(

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Haha :) ja jestem ,,sucha i sciagnieta" po wyjsciu z wanny dlatego po kazdej kapieli wcieram te coraz wieksze ilosci balsamu i oliwki ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

A ostatnio pisałyśmy, że wszystkie takie mokre [emoji23]gdzieś ten bilans musi się wyzerować hehe

A na brzucho stosuje Tołpę oliwkę na rozstępy i mimo, że to niby genetyczne i niby nie powinnam się martwić, wole stosować. Jak nasmaruję to tak na 2 dni mam brzuszek fajnie nawilżony.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Nie boj sie :* bedziesz miala wsparcie meza, bedzie z Toba. Chwila moment i bedzie po i bedziesz tulila swoja kruszynke :) to Twoja pierwsza ciaza ? Jesli tak to co panikujesz- nie eiesz czego sie spodziewac, jakiego bolu itp. A moze nedzie 2h i po wszystkim :) Ja tak sobie tlumacze ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Pierwsza ciąża i zaczynam tchórzyć. Strach ma wielkie oczy.

Jezu kobitki jest coraz gorzej. Czuje jakby mnie rozrywało... tam na dole jestem cała napuchnięta, wszystko miękkie i wrażliwe, nie widze tego dobrze;(

w57vyx8dubspq12k.png
Kochana spokojnie . mam tak caly czas. Od poczatku ciazy . Z bolu leze ciagle nawet chodzic czasem nie moge . Kiedy masz do lekarza ? Jak szyjka nie leci i rozwarcia nie ma to tak ma byc [emoji4] niestety ale ciaza czasem boli .
Na pewno powinnas przystopowac troszkę i wiecej lezec. Moze organizm daje sygnal [emoji4][emoji4] bedzie dobrze [emoji5]

Zamiast gatek dla męża można poporsić o lewatywę[emoji23]
Szczera [emoji16]ale myśle sobie, że ludzie żyją w takim zamkniętym schemacie, jak ma się córkę to drugi musi być chłopak, jak syna to kolejna musi być córka. A jak już ponownie ta sama płeć to zawsze głupio gadają, ni to po złości, albo jakieś "pocieszenia"... ale po co? [emoji16]

A z innej beczki to już któryś raz słyszałam, że skoro mam 2gie dziecko w drodze to połasiłam się na 500+ Mamy XXI wiek, to takie nienormalne chcieć mieć więcej jak jedno dziecko? [emoji87][emoji86][emoji85]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Ja zauważyłam , że jak się nie ma dzieci i długo jest w związku to ludzie pytają : kiedy ślub potem kiedy dziecko a jak ma się już jedno to kiedy drugie. I jeśli komuś trafi się 2 tej samej płaci to będą gadali kiedy syn albo córka :D nas na szczęście to ominie [emoji16][emoji3]

f2w3rjjgwqepia0h.png

u mnie wczoraj pojawiły się pierwsze pamiątki ciążowe ;) 3 rozstępy takie na 3 cm długie, i to na udzie z przodu , no cóż tam kremem nie smarowałam :confused2:

Kochana spokojnie . mam tak caly czas. Od poczatku ciazy . Z bolu leze ciagle nawet chodzic czasem nie moge . Kiedy masz do lekarza ? Jak szyjka nie leci i rozwarcia nie ma to tak ma byc [emoji4] niestety ale ciaza czasem boli .
Na pewno powinnas przystopowac troszkę i wiecej lezec. Moze organizm daje sygnal [emoji4][emoji4] bedzie dobrze [emoji5]
na szczęście już jutro wieczorem. Wcześniej nie leciała, ale rozwarcie na cm było;( coś czuje że te moje urodziny w sobote to przesiedzę przy stole sama ::( jak na złość cały czas było ok i akurat teraz coś się musiało wykluć

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Bellax to może jedź na ip ,żeby zobaczyli co i jak. Ja się nie znam także nie wiem na ile taki ból jest 'normalny'

Do góry