reklama
Natalia91
Fanka BB :)
A powiedz mi czym można się tych ketonow pozbyć? Bo mi wyszedł teraz w moczu ich ślad... Wystarczy jest późną kolacje?Mam wyniki moczu- ketony wygonione
Za to pojawily sie szczawiany ale to pewnie przrz to, ze malo pije a najwiecej herbaty. :/
Jutro wizyta, zobaczymy co doktorro powie
U
użytkownik 168678
Gość
Dziewczyny jeszcze niedawno byłam taka dzielna i nie miałam żadnych obaw co do porodu. A teraz coraz częściej aż mi się duszno robi jak pomyślę o porodzie. Chciałabym gdzieś uciec, schować się!!! Mój mąż będzie musiał przy mnie być. Wcześniej mi nie zależało, ale czuję, że będę go potrzebować. Wymiękam im bliżej czerwca. Proszę mnie uśpić i obudzić, gdy będzie po wszystkim
Zając Czerwcowy
Zając Czerwcowy
Mi wystarczylo ze jem driga kolacje tak na pol godz przed pojsciem spacA powiedz mi czym można się tych ketonow pozbyć? Bo mi wyszedł teraz w moczu ich ślad... Wystarczy jest późną kolacje?
Zając Czerwcowy
Nie boj sie :* bedziesz miala wsparcie meza, bedzie z Toba. Chwila moment i bedzie po i bedziesz tulila swoja kruszynke to Twoja pierwsza ciaza ? Jesli tak to co panikujesz- nie eiesz czego sie spodziewac, jakiego bolu itp. A moze nedzie 2h i po wszystkim Ja tak sobie tlumaczeDziewczyny jeszcze niedawno byłam taka dzielna i nie miałam żadnych obaw co do porodu. A teraz coraz częściej aż mi się duszno robi jak pomyślę o porodzie. Chciałabym gdzieś uciec, schować się!!! Mój mąż będzie musiał przy mnie być. Wcześniej mi nie zależało, ale czuję, że będę go potrzebować. Wymiękam im bliżej czerwca. Proszę mnie uśpić i obudzić, gdy będzie po wszystkim
D
Deleted member 158674
Gość
Szczera [emoji16]ale myśle sobie, że ludzie żyją w takim zamkniętym schemacie, jak ma się córkę to drugi musi być chłopak, jak syna to kolejna musi być córka. A jak już ponownie ta sama płeć to zawsze głupio gadają, ni to po złości, albo jakieś "pocieszenia"... ale po co? [emoji16]
A z innej beczki to już któryś raz słyszałam, że skoro mam 2gie dziecko w drodze to połasiłam się na 500+ Mamy XXI wiek, to takie nienormalne chcieć mieć więcej jak jedno dziecko? [emoji87][emoji86][emoji85]
an93
reklama
Aleksandrax
Rozbawiła mnie wizją srajacego faceta przy porodzie [emoji14]
Nie mam porównania, ale moja mama mówi że chłopiec o niebo prostszy w obsludze jeśli chodzi o przewijanie.
Też nie odciagalismy napletka, ale jak dostał tam zapalenia (ok. 2 lat) to lekarz kazał to robić i czyścić dokładnie.
Mój też mówi jeszcze o sobie sama, pytam wtedy jakiej jest płci i poprawia się na sam [emoji14]
Oczywiście wszystkie prace domowe to najlepsza zabawa, nic nie można zrobić bez asysty.
Nie mam porównania, ale moja mama mówi że chłopiec o niebo prostszy w obsludze jeśli chodzi o przewijanie.
Też nie odciagalismy napletka, ale jak dostał tam zapalenia (ok. 2 lat) to lekarz kazał to robić i czyścić dokładnie.
Mój też mówi jeszcze o sobie sama, pytam wtedy jakiej jest płci i poprawia się na sam [emoji14]
Oczywiście wszystkie prace domowe to najlepsza zabawa, nic nie można zrobić bez asysty.