reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry!
I nas piękny dzień. Czekam na gości, więc od rana jestem w ruchu - obiad gotowy, dom ogarnięty, mąż pomagał [emoji28]

Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć: dali nam ze szkoły rodzenia dzidziusia do ćwiczeń!
1491125868-aaaaaa.jpeg

To jest dzidziuś około 2,5kg, rozmiar 56 z niego spada [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Płacze???

f2w3dqk3ppeg1afv.png

reklama
Haha ,zajac a ja wlasnie czytalam ,ze przy zewnatrzoponowym moze sie zdarzyc ,ze mozesz stracic kontrole nad moczem i nie bedziesz wiedziala kiedy do toalety OMG
Tak Polozna nam o tym mowila... ze zeby zaczac przec musi buc pusty pecherz a przy zewnatrzoponowym czesto nie czuc parcia na pecherz ;) no coz... jestem przygotowana na kupe podczas porodu wiec siku to maly pikus ;) ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry!
I nas piękny dzień. Czekam na gości, więc od rana jestem w ruchu - obiad gotowy, dom ogarnięty, mąż pomagał [emoji28]

Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć: dali nam ze szkoły rodzenia dzidziusia do ćwiczeń!
1491125868-aaaaaa.jpeg

To jest dzidziuś około 2,5kg, rozmiar 56 z niego spada [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Ale czad ! Placze ;) ?
A ja korzystam ... :) lapie witamine d ;) maz co chwila przychodzi i mnie w cien zaprowadza bo ,,usmaze Rozalke" [emoji12] smieje sie ze 3 zdrowaski i schodze ;)
1491126090-aaaaaa.jpeg

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja skończyła dopiero ogarniac mieszkanie, coby się nie zabić o bałagan jaki był :/ teraz leżę i odpoczywam przed robieniem obiadu.

Ciąża strasznie ogranicza, ten ,,ciężar,, mnie tez przytłacza, jeszcze zaczynaja mi puchnac nogi i ręce dlamnie to.strasznie uciążliwe.bo leżeć i odpoczywać nie mam zabardzo kiedy. Jedynym pocieszeniem jest ta ogromna ulga jak juz sie urodzi :D niezapomne przy córce jak.po porodzie brałam prysznic i takie uczucie jakbym mylą nie swoje ciało, takie mniejsze bylo... chudsze. Na początku taki szok że ma łóżku mozna bylo przekręcić sie z boku na bok tak normalnie ,a nie jak słonica.

5djylbetecfse5n6.png

Ja skończyła dopiero ogarniac mieszkanie, coby się nie zabić o bałagan jaki był :/ teraz leżę i odpoczywam przed robieniem obiadu.

Ciąża strasznie ogranicza, ten ,,ciężar,, mnie tez przytłacza, jeszcze zaczynaja mi puchnac nogi i ręce dlamnie to.strasznie uciążliwe.bo leżeć i odpoczywać nie mam zabardzo kiedy. Jedynym pocieszeniem jest ta ogromna ulga jak juz sie urodzi :D niezapomne przy córce jak.po porodzie brałam prysznic i takie uczucie jakbym mylą nie swoje ciało, takie mniejsze bylo... chudsze. Na początku taki szok że ma łóżku mozna bylo przekręcić sie z boku na bok tak normalnie ,a nie jak słonica.

5djylbetecfse5n6.png
Czekam na to zeby odzyskac swoje cialo :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry