Płacze???Dzień dobry!
I nas piękny dzień. Czekam na gości, więc od rana jestem w ruchu - obiad gotowy, dom ogarnięty, mąż pomagał [emoji28]
Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć: dali nam ze szkoły rodzenia dzidziusia do ćwiczeń!
To jest dzidziuś około 2,5kg, rozmiar 56 z niego spada [emoji6]
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Tak Polozna nam o tym mowila... ze zeby zaczac przec musi buc pusty pecherz a przy zewnatrzoponowym czesto nie czuc parcia na pecherz no coz... jestem przygotowana na kupe podczas porodu wiec siku to maly pikusHaha ,zajac a ja wlasnie czytalam ,ze przy zewnatrzoponowym moze sie zdarzyc ,ze mozesz stracic kontrole nad moczem i nie bedziesz wiedziala kiedy do toalety OMG
Zając Czerwcowy
Ale czad ! Placze ?Dzień dobry!
I nas piękny dzień. Czekam na gości, więc od rana jestem w ruchu - obiad gotowy, dom ogarnięty, mąż pomagał [emoji28]
Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć: dali nam ze szkoły rodzenia dzidziusia do ćwiczeń!
To jest dzidziuś około 2,5kg, rozmiar 56 z niego spada [emoji6]
A ja korzystam ... lapie witamine d maz co chwila przychodzi i mnie w cien zaprowadza bo ,,usmaze Rozalke" [emoji12] smieje sie ze 3 zdrowaski i schodze
Zając Czerwcowy
No te porownanie ze 3 zdrowaski to slabe... [emoji85] [emoji87]
motylek05
Nawet nie słyszałam o tym że przy porodzie można cos takiego.Dziewczyny ,czy ktoras stosowala akupunkture przy porodzie? W moim szpitalu tyle dziwnych rzeczy proponuja,ze trudno sie zdecydowac ,ale ciekawi mnie ta akupunktura .
A my wracamy z Olsztyna, troche szkoda takiej ladnej pogody na siedzenie w aucie ale nie ma wyboru- zachcialo sie podrozy to trzeba teraz wrocic czeka nas 6h w auuuucieeeee, ale pozycje wygodna przyjelam wiec dam rade
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Ja skończyła dopiero ogarniac mieszkanie, coby się nie zabić o bałagan jaki był :/ teraz leżę i odpoczywam przed robieniem obiadu.
Ciąża strasznie ogranicza, ten ,,ciężar,, mnie tez przytłacza, jeszcze zaczynaja mi puchnac nogi i ręce dlamnie to.strasznie uciążliwe.bo leżeć i odpoczywać nie mam zabardzo kiedy. Jedynym pocieszeniem jest ta ogromna ulga jak juz sie urodzi niezapomne przy córce jak.po porodzie brałam prysznic i takie uczucie jakbym mylą nie swoje ciało, takie mniejsze bylo... chudsze. Na początku taki szok że ma łóżku mozna bylo przekręcić sie z boku na bok tak normalnie ,a nie jak słonica.
Ciąża strasznie ogranicza, ten ,,ciężar,, mnie tez przytłacza, jeszcze zaczynaja mi puchnac nogi i ręce dlamnie to.strasznie uciążliwe.bo leżeć i odpoczywać nie mam zabardzo kiedy. Jedynym pocieszeniem jest ta ogromna ulga jak juz sie urodzi niezapomne przy córce jak.po porodzie brałam prysznic i takie uczucie jakbym mylą nie swoje ciało, takie mniejsze bylo... chudsze. Na początku taki szok że ma łóżku mozna bylo przekręcić sie z boku na bok tak normalnie ,a nie jak słonica.
Zając Czerwcowy
Czekam na to zeby odzyskac swoje cialoJa skończyła dopiero ogarniac mieszkanie, coby się nie zabić o bałagan jaki był :/ teraz leżę i odpoczywam przed robieniem obiadu.
Sasankaa
To ja w obu ciążach byłam w 6tyg i było widać i słychać serduszka. Ale ja mam okres bardzo regularny jak z zegarkiem w ręku co 26dni
A poprawka, prawie dziś nowa wagę kupiłam i mały ma 15.5kg
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
A poprawka, prawie dziś nowa wagę kupiłam i mały ma 15.5kg
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama