Aleksandrax
Fanka BB :)
I tyle co mój 3 latek, to dowodzi że w ogóle nie powinnyśmy się przejmować i porównywać rozmiarów naszych dzieciTyle samo co moja 4,5 latka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tyle co mój 3 latek, to dowodzi że w ogóle nie powinnyśmy się przejmować i porównywać rozmiarów naszych dzieciTyle samo co moja 4,5 latka
Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoraś z Was miała pierwszą ciążę obumarłą? Cy lekarz w drugiej ciąży dał jakieś leki od samego początku? Zaszłam teraz w ciążę po ciąży obumarłej i z wizytą czekam do 7 tygodnia, żeby zobaczyć na usg. Nie wiem czy dobrze robię? Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Moja 5,5 roku i waży 18,5 kg. Tylko że moja od ponad roku stoi w miejscu z waga, a przez ok.2-3 lata przybyło jej tylko 1.5 kg. Później dzieci szybko rosną w górę a wagowo tak.szybko nie rosną [emoji4]Mój 3,5 latek waży niespełna 18kg
Po pierwszej obumarlej ciąży nie dostalam nic, urodzilam córkę bez żadnych leków. Później mialam jeszcze poronienia i w tej ciąży lekarz od początku wdrożył zapobiegawczo leki, ,Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoraś z Was miała pierwszą ciążę obumarłą? Cy lekarz w drugiej ciąży dał jakieś leki od samego początku? Zaszłam teraz w ciążę po ciąży obumarłej i z wizytą czekam do 7 tygodnia, żeby zobaczyć na usg. Nie wiem czy dobrze robię? Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Po pierwszej obumarlej ciąży nie dostalam nic, urodzilam córkę bez żadnych leków. Później mialam jeszcze poronienia i w tej ciąży lekarz od początku wdrożył zapobiegawczo leki, ,