reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja tez wczoraj 31:))) nie no jak 36 i juz to by bylo za 5 tygodni czyli miesiąc aaaa, nie mogę sie doczekać a jednocześnie tak sie boje ze chyba juz nie chce żeby tak szybko leciało;))

Haha ja tak samo, czasem siadam i mowie "moglaby sie juz urodzic" a potem sie boje co to bedzie :D mi tez szybko leci, pon wt raz dwa i znowu sobota i kolejny tydzien sie zaczyna :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1491140482-aaaaaa.png

Leci ten czas strasznie... A co dopiero pamiętam jak byłam u lekarza potwierdzić ciążę :) jeszcze troszkę i maluszki będą z nami [emoji173]️

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro zaczynam 30tydz.Dzis mama do mnie mowi ze ona miala taki brzuch jak ja jak szla do porodu i ze dziecko bedzie duze...Zobaczymy w srode na usg III trymestru.Jestem padnieta noga w kostce mi spuchla.Powoli zaczyna byc ciezko.

reklama
Do góry