reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry!
I nas piękny dzień. Czekam na gości, więc od rana jestem w ruchu - obiad gotowy, dom ogarnięty, mąż pomagał [emoji28]

Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć: dali nam ze szkoły rodzenia dzidziusia do ćwiczeń!
1491125868-aaaaaa.jpeg

To jest dzidziuś około 2,5kg, rozmiar 56 z niego spada [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Płacze???

f2w3dqk3ppeg1afv.png

reklama
Haha ,zajac a ja wlasnie czytalam ,ze przy zewnatrzoponowym moze sie zdarzyc ,ze mozesz stracic kontrole nad moczem i nie bedziesz wiedziala kiedy do toalety OMG
Tak Polozna nam o tym mowila... ze zeby zaczac przec musi buc pusty pecherz a przy zewnatrzoponowym czesto nie czuc parcia na pecherz ;) no coz... jestem przygotowana na kupe podczas porodu wiec siku to maly pikus ;) ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry!
I nas piękny dzień. Czekam na gości, więc od rana jestem w ruchu - obiad gotowy, dom ogarnięty, mąż pomagał [emoji28]

Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć: dali nam ze szkoły rodzenia dzidziusia do ćwiczeń!
1491125868-aaaaaa.jpeg

To jest dzidziuś około 2,5kg, rozmiar 56 z niego spada [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Ale czad ! Placze ;) ?
A ja korzystam ... :) lapie witamine d ;) maz co chwila przychodzi i mnie w cien zaprowadza bo ,,usmaze Rozalke" [emoji12] smieje sie ze 3 zdrowaski i schodze ;)
1491126090-aaaaaa.jpeg

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja skończyła dopiero ogarniac mieszkanie, coby się nie zabić o bałagan jaki był :/ teraz leżę i odpoczywam przed robieniem obiadu.

Ciąża strasznie ogranicza, ten ,,ciężar,, mnie tez przytłacza, jeszcze zaczynaja mi puchnac nogi i ręce dlamnie to.strasznie uciążliwe.bo leżeć i odpoczywać nie mam zabardzo kiedy. Jedynym pocieszeniem jest ta ogromna ulga jak juz sie urodzi :D niezapomne przy córce jak.po porodzie brałam prysznic i takie uczucie jakbym mylą nie swoje ciało, takie mniejsze bylo... chudsze. Na początku taki szok że ma łóżku mozna bylo przekręcić sie z boku na bok tak normalnie ,a nie jak słonica.

5djylbetecfse5n6.png

Ja skończyła dopiero ogarniac mieszkanie, coby się nie zabić o bałagan jaki był :/ teraz leżę i odpoczywam przed robieniem obiadu.

Ciąża strasznie ogranicza, ten ,,ciężar,, mnie tez przytłacza, jeszcze zaczynaja mi puchnac nogi i ręce dlamnie to.strasznie uciążliwe.bo leżeć i odpoczywać nie mam zabardzo kiedy. Jedynym pocieszeniem jest ta ogromna ulga jak juz sie urodzi :D niezapomne przy córce jak.po porodzie brałam prysznic i takie uczucie jakbym mylą nie swoje ciało, takie mniejsze bylo... chudsze. Na początku taki szok że ma łóżku mozna bylo przekręcić sie z boku na bok tak normalnie ,a nie jak słonica.

5djylbetecfse5n6.png
Czekam na to zeby odzyskac swoje cialo :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry