reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A widzisz, ja dopiero na wizycie w 10.tygodniu widziałam serduszko (miałam nadzieje zobaczyć je już na przełomie 5/6) i niestety jeszcze nie było nam dane (a że wizyty co 4 tygodnie naczekaliśmy się). Dlatego wstrzymanie się z samym USG do 7. uważam za rozważne, ale może szybsza wizyta u lekarza Cię uspokoi? :) Pozytywnego nastawienia życzę, na pewno będzie dobrze!

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Ja bylam na poczstku 5 tyg i byl tylko pecherzyk . Musialam czekac 2 tyg na serduszko. To byly najgorsze 2 tyg w moim zyciu ;) i ibiecalam sobie ze przy drugiej ciazy nie pojde wczesniej do lekarza niz w 7-8 tyg...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja byłam w 6t+ i było widać ruszającą się pikawkę ale jeszcze nie do zmierzenia bo mała była prawie tydzień mniejsza. Moja szwagierka po jednym poronieniu i jednej ciąży obumarłej miała dodatkowe badania ale leków żadnych nie dostała. A ja przy płomieniach/krwawieniach od początku do 16tc na duphastonie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bylam na poczstku 5 tyg i byl tylko pecherzyk . Musialam czekac 2 tyg na serduszko. To byly najgorsze 2 tyg w moim zyciu ;) i ibiecalam sobie ze przy drugiej ciazy nie pojde wczesniej do lekarza niz w 7-8 tyg...

p19u9jcg81ehxczt.png
To ja też tak zwlekalam z wizytą. Wcale się nie spieszylam. Tylko moja lekarz rodzinna bardzo namawiala mnie, żebym jak najszybciej poszła do gina. Miała kobieta nosa, bo umówiłam się na sobotę, a dzień wcześniej z krwawieniem i skurczami trafiłam do szpitala. No i wyszło tak, że wizyta odbyła się w 5 tygodniu, tyle, że w szpitalu, zamiast u mojej gin.

Ja bylam w 6 tyg.bo dostalam plamienia i bylo juz widac serduszko dzidzia miala 4,3 mm ☺.Ja stracilam blizniaki w zeszlym roku teraz dostalam luteine na pierwsze 3 miesiace ,acard i klexane na cala ciaze.

Dziewczyny ,czy ktoras stosowala akupunkture przy porodzie? W moim szpitalu tyle dziwnych rzeczy proponuja,ze trudno sie zdecydowac ,ale ciekawi mnie ta akupunktura .

reklama
Dzień dobry!
I nas piękny dzień. Czekam na gości, więc od rana jestem w ruchu - obiad gotowy, dom ogarnięty, mąż pomagał [emoji28]

Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć: dali nam ze szkoły rodzenia dzidziusia do ćwiczeń!
1491125868-aaaaaa.jpeg

To jest dzidziuś około 2,5kg, rozmiar 56 z niego spada [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry